Nu börjas det

Ja nu är nollningen över iallafall och man kanske kan bli människa igen. Fast det känns lite tråkigt faktiskt för nu är det bara skola som gäller ett tag. Ska bli skönt att sova ordentligt, ordna upp i lägenheten och tvätta kläder.
Det är sjukt skönt att vi är tre stycken som flyttat hit iallafall för man känner sig inte så ensam som man skulle göra annars. Det tar lite på orken att flytta och att ändra allting. Vi prata om det, att det är ingenting som är sig likt nu om man jämför med sitt "gamla" liv. Altt har verkligen förändras, om det blir till det sämre får vi väl se men just nu är det så mycket som är nytt att man hinner inte riktigt känna efter. Det blev en bra början iallafall för den här veckan. eller en och en halv vecka blir det väl, har varit sjukt kul. Nu ska det pluggas och åter pluggas. Sov gott!

Va?

Hur tänker man? Jag vet då fan inte i alla fall!


That´s life

Mitt huvud dödar mig. Fast det är väl så det ska va på nollning.

Tiden går

Man börjar känns sig gammal när småbröderna ska mönstra. Känns om igår jag tog fart på dom i gungstolarna tills dom skrek av skräck. Haha det va tider det.

Nollningsvecka

Japp mitt uppe i nollningsveckan. Jag skulle ljuga om jag sa att man är på topp nu, tre hela dagar och många kvar. Fast idag skippar vi nollning och drar på annat skoj!

Sommar 2008

Fan vad jag älskar den här bilden, Sommar 2008!

All alone

Varför ska man göra som man själv vill om det bara innebär att man hamnar ensam?
Nej nu ska jag sno Robbans öl och förfesta i min ensamhet. Sen bär det av till högskolan and find out hur lärarstudenter är på att festa.
So long suckers!

Första dagen i skolan

Ja då drog den här cirkusen igång. Introdag hela förmiddagen, och det käns faktiskt ganska bra. Fast vad man inte är van att sitta och lyssna så länge, 10 minuter sen var man helt borta i andra tankar. Droppen kom nog efter denna kommentar: " i denna kurs kommer vi läsa ur ett annat perpsektiv på dom olika perspektiven."  Tillbaka till den skiten igen kände jag.
Men sen blev det snack om nollningen och då var det en annan som spände öronen. Det ska bli kul, men lite läskigt faktiskt. Fast sen kom jag och tänka på att det värsta som kan hända är att man blir aspackad och skämmer ut sig och det känns som att det har hänt Johanna förr så då kändes det lite bättre. Nej ikväll skulle det bli fyrkamp och sen fest antagligen.
Smack pussen!


Staden

Hemma från staden nu och har fixat lite pengar så nu är man tät. Fick bli lite shopping också även om det får bli mindre såndant, men lite får man väl köpa? Det blev en tröja, ett linne och en hårinpackning. Var även tvungen att köpa en ny rougeborste för den jag hade försvann spårlöst efter söndagen. Funderar på att skicka räkningen till Ante eller Palm.

Länge sen sist

Ja det var ett tag sen sist man skrev men jag har inte orkat riktigt. Ja nu börjar det sjunka in att man inte bor hemma längre. Det tar lite på krafterna faktisk. Plus att maten tar slut hela tiden. Har märkt hur mycket pengar mamma måste lägga ut på frukt för det ta ju slut hela tiden.

Idag ska vi in till stan och banken för Johanna fick en liten check i posten förra veckan med lite skatteåterbärnig, det tackar vi för.

Imorgon börjar vi skolan, börjar bli nervös nu faktiskt. Fast det är val bara att ta tjuren vid hornen och gå dit. Det är ju ändå därför vi är här.


Dagens citat

"Malin du är som en sån där kassörska som tar massa skit och sen går och skjuter huvudet av alla"

Mitt i natten

Jag hatar att inte ha mobilen med mig på krogen, man har ju ingen koll. trodde jag skullle va sist hem men det var jag ju inte i stället sitter jag här själv. Nån måste visa mig vägen hem nykter  nångång för idag tog det mig en timme att gå hem. Över ängar, åkrar och jag vet inte var jag har gått idag. Jag kom hem till slut iaf. Nej nu ska jag gå och sova. God natt och  nyktra till vore kanske en idé.


Inflyttningfest

Nu blir det inflyttningsfest för hela slanten.

ÅÅÅÅHHHH

Vad jag hatar att vara arg på mig själv!

Renovera

Idag gav jag och Mallan oss iväg till kontoret och skulle välja nya tapeter till lägenheten. Efter mycket om och men hamna vi på rätt buss i alla fall. Vi som bara skulle ner dit snabbt och fixa det sen hem igen och fixa i lägenheten. Det hela tog 4 timmar. Ja ja men nu ska vi får det fint i lägenheten snart så det var det värt. Lite spännande och se hur det ska bli.

Flyttat hemifrån

Ja då sitter man här i den nya lägenheten, det är jävligt skönt faktiskt. Mallan och jag drog med mamma till IKEA också, köpte lite smått. Fast vilken fin tavla vi köpte då, skoja inte. Den är stor som ett hus och mycket fin. Kom hit och kolla på den om ni vill.
Sen drog vi och handle mat, så nu ska vi laga mat. Korv med bröd, javisst. Så nu blir det mat på balkongen för våran del.

Ska lägga upp bilder på lägenheten när jag får min sladd till kameran.

Sjuk och flyttstädar

Vakna upp i morse med ont i halsen, var väl dags att bli sjuk nu för det var väl två månader sen senast. Somnade tidigt framför TV:n igår, sen när jag tänkta pallra mig upp till rummet och sova slog det mig att jag inte har något att sova på här hemma längre. Slutade på madrassen i Filips rum. Sov till halv 1 ungefär, mycket skönt.

Idag ska det packas och städas. Alla kläder ska tvättas och packas ner. Rummet ska städas ut, för sen tar Filip över det.  Känns lite konstigt att inte ha sitt rum kvar faktiskt. Men det är väl dags att gå vidare, vi har haft mycket trevliga stunder, jag och rummet. Ta väl hand om det Filip:P

Esther löper nu, och där kan man prata om PMS. Hon är helt konstig, elak hund.


Flytt och cityfest

Ja nu har man eget boende då, eget hushåll. Kaldén och Olsson goes solo. Alla mina möbler befinner sig nu i Gävle, inte mycket kvar hemma kan jag säga. Bara kläder typ. Lägenheter börja likna ett hem faktiskt, iallafall när vi fick våran första växt av Malin trevliga föräldrar. Jag ska vårda den blomman lika mycket som jag vårdar våran relation Malin:P Nu känns det bra konstigt ska jag säga, att man inte sitter hemma utan man sitter hemma hos päronen. Blir bra det här ska jag se.

Sen blev det cityfesten för hela slanten. Fast det var nära att jag gav upp och åkte hem, för det regna och inget funka när vi skulle ta oss till Johanna. Fast vi kom dit och det var riktigt roligt, riktigt kul. Sen in på stan och dans i öltält. Hemvägen va bra rolig den också, basketspel och cigarr. Hittar hem nu iaf, tror jag.
Nu ska jag packa ihop det sista och sen bär det av till Gävle på riktigt imorgon eller tisdag.

Åååhhhh

Att man kan ha såna dagar där man bara är så jävla arg på allt och alla. Det behövs bara minsta lilla för att det ska brista. T.ex att spilla ut massa sås på golvet, tror det va länge sen jag blev så arg. Då blir det inte direkt bättre av att mamma står och skrattar åt min ilska. Skratta när jag är arg sker på egen risk.


Det ska till en Amerikan...

I Alaska är det olagligt att knuffa ut en älg från ett flygplan.


För det första är det tillåtet någonstans? För det andra kan man undra hur dom kom fram till denna smarta lag?


Slappt

Det är ganska lugnt på jobbet om man hinner läsa 6 Hänt Extra från pärm til pärm.


Hahaha Elin

Pratar gamla minnen från skoltiden med Elin. Det skönaste tror jag va på en fest hemma hos mig och Elin som är aspackad fick för sig att skriva ett mail till våran lärare och förklara varför hennes uppstats är en månad sen. Kommer inte riktigt ihåg hela men typ så här stog det: "Förlåt Mimmi att du inte fått min uppstats men mensen är sen."


Resultat

Ja nu är håret äntligen fixat. Det är inte grått/grönt längre vilket är ganska skönt. Blev an aning mörkt kanske men det blir nog lite ljusare med tiden kanske. Så här blev det iallafall, ganska stor skillnad.




Uppe med tuppen

Det blev en tidig morgon idag. Har vart uppe en hel halvtimme. Idag blir det en stressig dag för jag måste packa ihop det sista nödvändiga som ska med den första vändan upp till gävle. Imorgon jobbar jag och då blir det inte mycket tid över. Jag är trött som få idag, somnade inte förrän 3 halv 4 igår kanske. Mitt rum gjorde mig deprimerad. Bokhyllan är helt tom, byrån är tom, alla tavlorna är nedtagna och sängen har jag skruvat isär. Så nu sover jag på en madrass på golvet. Allt jag kunde tänka på var att detta var bland dom sista nätterna i mitt rum så sov skönt nu Johanna. Men nej, helt plötsligt var sängen oskön, alla kuddar för platta och det var för ljust i rummet. Det kan bero på att jag sov med lampan tänd, men om jag släcker lampan kommer bara massa otäcka bilder från skräckfilmer upp i huvudet och jag får panik och tänder lampan igen. Jag somande sen iallafall, troligen av utmattning.
Nu ska jag färga håret igen om bara grannen min vill vakna. Kanske ska gå och kasta ruttna äpplen på hennes fönster? Bara en idé.

Köpa chips?



Man borde städa garderoben oftare, man kan ju hitta vad som helst.

Inflyttning

Wow nu är det allvar påriktigt. På fredag hämtar Mallan nyckeln till våran lägenhet och börjar flytta in. Tyvärr jobbar jag fredag så det får bli inflytning lördag eller söndag för mig, beroende på när min fader bahagar att slita sig från golfen och hjälpa mig. Detta innebär att det blir två dagar med intensivt packande för mig. Måste även hinna med att måla klart möblerna. Ibland (läs hela tiden) önskar jag att jag var en sån person som gör klart något som dom börjat med. Började städa mitt rum i februari och det vill aldrig blir klart. Det är väl dags nu.

Ska även hinna med att färga håret en gång till för det blev en "aning" grått, men det rättar vi till ska du se. Lite ovant att va brunett igen för det var ändå fyra år sen sist man hade en brunettepisod så det känns som det är dags nu.

Bye Bye Blondie

Okej sista inlägget som blond, nu är det jag som blir brunett. Nu har man haft sitt roliga som blond och det känns som det är dags att bli ner seriös. Nej inget ont mot blondiner jag kommer alltid va blondin i hjärtat. Born and raised.

Start packing...

Nu har jag äntligen börjat packa, fast bara massa köksgrejor som jag ändå inte kommer andvända fram till flytten. Även en kartong med skor håller på att fyllas (fan va med skor man har ändå). Jag bävar för att ta tag i mitt rum, det är därför jag koncentrerar mig på allt utom just rummet. Fick även två presenter av min mor idag. Det ena var en kaffekokare, väl behövligt. Det andra var ett strykgärn, vet inte om det var lika behövligt för den enda gången jag har andvänt ett strykgärn i år slutade med ett stort ärr på benet. Fast man ska inte vara otacksam, det var mycket snällt av min mor. Av min far har jag fått en förpackning med massa skruvmejslar, så nu ska det skruvas som det aldrig skruvats förr.

Popcorn, popcorn mmmm.

Fakta

Visste du att varje dag lämnas 21 nyfödda barn bort till fel föräldrar?

Kväll hos grannen

Kvällen tillbringades på andra sidan gatan hos Kotta. Vi drog in till stan för att hyra film på Statoil. Som om inte Stovreta kunde bli mer ödsligt nu kan man inte hyra film längre, eller om man inte räknar med dom 20 filmerna som går att hyra på Konsum. Väl inne på Statoil blev det 2 filmer, chips, dipp, läsk och glass. 
Film 1, The Village, ett stort skämt om du frågar mig. Snabbresumé: Amishliknande by under hot från Jabba-the-hut look-alikes. Vilket senare visade sig vara dom "äldre" i byn som klätt ut sig.

Film 2, The Grudge, fan bilderna sitter fast på näthinnan.

Sedan fick jag en lektion i bloggkunskap, välbehövlig, tack tack.

Imorgon är det jag som börjar packa mina saker, men det är inet lätt ska jag säga. Hur packar man ihop sina saker och flyttat från det hus där man har bott i 20 år? Det är blandade känslor, å ena sidan ska det bli så j*vla skönt att ha något eget men å andra sidan inser man nu när det börjar bli allvar hur mycket man kommer längta hem. En annan som inte kan åka utomlands en vecka utan att längta hem. Tänk hur mycket man får gratis genom att bo hemma. Bra att det ska ta 20 år innan man inser hur tacksam man egentligen ska vara. Jaja djupa tankar i natten. Godnatt.


Små barn




Detta känns inte som det var så länge sen, julpyssel i skolan, men det var snart 4 år sedan.

Dagens skönaste


Förlåt Elin men jag var tvungen

Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

Dagens horoskop

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.
 

Jippi

Fredag

Det blev en filmkväll med bröderna igår. Först kollade jag och Viktor på 27 dresses (inte lika bra andra gången). Sen efter mycket tjat fick jag Filip att kolla på Texas chainsaw massacre med mig. Måste akta mig så att frasen "snälla jag flyttar ju snart" inte andvänds för mycket. Filmen var jävligt läskig, eller egentligen mest äcklig och se den med en bror som är mer mörkrädd och lättskrämd än vad man själv är kanske inte är den bästa idé. Kvällen slutade iallafall på en madrass i Filips rum. Skakandes som en rädd kanin.

Nu har kontrakten till lägenheten anlänt till Mon, börjar bli allvar det här nu känner jag. Fixade studentlånet idag också. Nu är det väl bara en hundra saker kvar att fixa. Börja packa t.ex.

Skräck

Kollade på The Ring igår, vet ej hur jag har missat den filmen. Helt inne på skräckfilmer nu men jag vet inga bra. Jag vill se nån som skrämmer skiten ur en.  Tänk att sitta i ett mörkt rum och kolla på en asläskig film. Flashback från mellanstadiet och alla Scream och Jag vet vad du gjorde förra sommaren filmerna. Så rädd som man var då vill jag bli. Nej i en stuga ute i skogen skulle man sitta, eller nej för läskigt.

Veckan citat

"Har man inte sperma får man sprida kunskap"

En besserwissers motto


Gotland

Okej Gotland, underbart. Fan va skoj. Mallan och Sten kom ner under tre dagar, tre intensiva dagar men tre roliga dagar. Vet inte om man börjar bli gammal men fan va dom dagarna tog på orken. Torsdag kväll kom dom ner vid nio, sen ut på stan och festa. Släpa sig till stranden på fredag, hem afterbeach. Sen ut på kvällen igen och festa. Lördag fest. Nej det var ett tag sen jag hade så roligt. faktiskt. Skulle lägga upp bilder men upptäckte att alla sladden och laddaren till kameran ligger kvar i stugan. Det var ju just snyggt. Snor en av Sten ist.


RSS 2.0