Mohaha

Evil plan laugh.

Nu är det dags att skrida till verket. Mohahaha


Det känns tryggt...

...att bo i Storvreta när brandmännen vänder halvvägs ut genom dörren för att hämta snusdosan när dom får larm.

...


Måns


...

innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft

Människor

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4755989.ab

Hur folk kan bli så onda är helt sjukt. Att i 25 hålla sin dotter inlåst och misshandla och våldta henne under hela den tiden. All denna ondska i världen skrämmer mig. Hur kan man allvarligt leva med sig själv efter att ha gjort en sån sak.

Fritzl blev även friskförklarad och dömd till livstid fängelse. Hur i hela världen kan man vara frisk om man bygger en lägenhet åt sin dotter i källaren, låser in henne, våldtar henne år in och år ut. Till och med får barn med sin dotter som han också låser in. Måste vanåt i vattnet där i alperna trakten för det känns som att alla dessa sjuka fall händer där.


baby fever.

Bara för att få köpa dessa asgrymma små söta skor så värkar verkar (även jag kan stava ibland elin) det värt att skaffa sig en liten bebis. Nej, jag längtar efter att få köpa kläder fast i mini format. Kanske är det för att våren är på väg men kan detta var bebisfeber?


Usch

Dom dagar då man vaknar och inte känner sig helt på topp, håret är fett, finne på näsan och man känner sig allmänt äcklig. Dom dagarna är inge roliga. Det är bara att vänta på att dom går över och en ny dag kommer. Då är det skönt att det finns folk som kan boosta ens ego lite. Jag vet inte riktigt vad man ska säga men jag känner mig vacker som en dag här där jag sitter med fettigt hår och mjukiskläder.


Grattis Viktor

Viktor klarade uppkörningen idag. Grattis brorsan! Happy for you! Dom växer upp för fort. Tiden går för snabbt tycker jag. Åren flyger förbi. Andra brorsan kör på tisdag så snart är har vi alla körkort. Nu känns det lite som att alla i familjen är vuxna. Det är ingen skillnad på oss längre. Förutom att bröderna inte får gå på systemet, men det kommer det också.


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är Marie bebådelsedagen idag. Vilket innebär att det är precis 9 ånader till Juldagen idag, så det skulle alltså vara på denna dag som Maria blev gravi med Jesus. Intressant fakta.

Det är även Mallans födelsedag idag. The big 21! Synd att du inte är i US and A nu för då hade det blivit fira av, det ska jag säga. Grattis än en gång BRO!


Träningvärk

Tror varende muskel imin kropp värker just nu. Vakna med träningsvärk för efter att faktiskt ha gjort något vettigt var inte igår det. Gav mig i alla fall iväg och sprang igår och detv ar inte det lättaste ska jag säga. När jag sprang hemmifrån var det sol, fem minuter senare snöstorm och man såg knappt handen framför sig. Sen solsken igen. Där sprang jag i alla fall bland längs åkrar med snön piskande i ansiktet. Efter ett tag känner man inte smärtan i kroppen längre utan springer på ren vilja. Smärt har aldrig känts så skönt. Troligen första och sista gången jag springer men det var skönt att pina sig för en gång skull. Idag blir det promenad!

Filmer

På facebook fick man bara välja 5 filmer och det räcker inte riktigt till, här är dom tretton bästa filmerna genom tiderna utan inbördes ordning för det är rent omöjligt att ranka.

Armageddon
Pearl Harbor
Titanic
A Beautiful Mind
The Notebook
Twilight
The Green Mile
When a Man Loves a Woman
Seven Pounds
A Walk To Remmber
Sagan om ringen (alla tre filmerna)
Dirty Dancing
Love Actually



Smärta

Tro det eller ej men idag ska jag fan ge mig ut och springa. Jag ska springa till den kalla luften bränner stora hål i min lungor och blodsmaken i munnen får mig att spy!!!


Musik

Weeping Willows - While I´m still strong

Sic Pence None The Richer - Melody of you

The Kooks - She moves in her own way

Nytt projekt

Kollade på Ballar av stål på femman nyss. Jag tycker sånt där är kul. Det har ju vart en massa rabalder om det här programmet hur länge som helst. Fattar inte riktigt grejen. Kan inte folk bjuda på sig själva lite bara.

Inom kort kommer jag och Kotta börja spela in våran egen version av detta program. Tror faktiskt att vi skulle va grymma på det. har redan två sketcher planerade. En utspelar sig på en en byggarbetsplats med en hårfön. Den andra är en spin off på den gamla ungdoms filmen Hipp Hipp Hora. Vänta med spänning för det här kommer bli grymt kul.

Vote!

Nu ska man då få rösta för första gången i sitt liv. (vuxenpoäng) Exciting!!! Fortfarande lite bitter övet att jag missade förra valet med en och en halv månad.



Okej, kanske inte är direkt insatt i vad man ska rösta om den 7 juni, men jag vet att det är till Europaparlamentet.

Been there. Done that. Wish I got the t-shirt.


Största orm jag sett

Ormar är ganska häftiga, kanske skulle ta och skaffa en.



Weeping Willows

Varför har jag haldrig lyssnat på dom förr? Mycket bra låtar.



Spara, Spara

För er som sitter med mycket bilder på datorn spara dom på skivor eller på en hårddisk innan datorn kraschar.
Igår kraschade våran dator hemma. Vilket resulterade i att upp emot 2000 bilder försvann som jag hade på datorn. Det är så jävla surt. Alla program kan man ju bara installera igen men bilderna är borta för alltid. Puff upp i rök. Det är lite som om ens hus skulle brinna ner. Alla materiella saker skulle man väl inte bry sig så mycket om, men alla minnen som försvann.
I curse the day digitalkameran blev uppfunnen. Om det inte vore för den så hade man haft alla bilder i handen nu!!!


10 Mars

Det här skrev jag i bloggen för exakt ett år sedan:



Jaha då var man ensam hemma:D
Skönt men, men önskar att man var med släkten lite faktiskt.

Men vi har det kul här i huset, öppet hus som sagt.

Igår hade vi kul i gävle, spännande.
Skulle grilla men malin klana sig och körde fats i leran, snyggt mallan, haha.
Men vi hade trevligt, kolla på tv, soft lite. Kom hem vis ett, det fick man betala för imorse trött som få.
Snubbla ner för trappan för att upptäcka att mina trevliga föräldra hade tagit med sig kaffet till fjällen, men som tur ä kan man dricka kaffe på jobbet.
Känns inte som att det kommer bli så mycket sova den här veckan när man är själv och folk kommer hänga i här. Men jag klagar inte, inte kul att va själv heller.

Mamma fyller 50 idag,
Grattis mamma!



Familjen var i Sälen och jag var själv hemma. Känns inte som det var ett år sedan. (En jävla massa stavfel dock).

Logiken säger mig att mamma fyller 51 idag så Grattis en tusen gånger!

Vaknar idag också och kollar ut. Ett ord, SNÖ! Trodde våren var på väg men nej, nu blir det termosar igen.

Sova

Igår kom jag på hemligheten om hur man somnar när man inte kan. Ni vet när man ligger och vänder och vrider på sig i timmar och inte kan somna. Glöm varm mjölk med honung eller andra mirakelkurer. Glöm pilla sig i naveln (eller vad man nu brukar göra). Lägg dig bekvämt på rygg, alltså inte stel som en pinne utan bekvämt. Slappna av. Efter ett tag kommer du få impulsen att vrida dig på sidan eller till mage. Ignorera den impulsen så länge du kan. Till slut är du så trött att du inte kan hjälpa att du vrider på dig. Sleeping Beauty. För er som vanligen sover på rygg så har jag inga bra tips.

Här är två som kan sova. Till vårat försvar så är detta dagen efter oändliga shots RAKI. Jag har till denna dag aldrig varit så bakfull som jag är på den här bilden.



Åldersnoja

Jag och Kotta skjutsade min brorsa och hans kompis in till stan i lördags när dom skulle ut på krogen.

Samtal i bilen:

Kotta:
"Var ska ni då?
Viktor: "Seven"
Kotta: "Men du, du vet att det har hetat People i snart två år?"
Viktor: "Jag vet, men jag brukar säga Seven när jag pratar med äldre personer."


Har vi nu officiellt blivit "äldre personer"??


En tanke

Har tänkt på det här många gånger förut. Sitter och kollar ut genom fönstret hemma. Där står lekstugan ut på gården. Den är målad röd med vita knutar (så svenskt det kan bli). Det som är konstigt är att vårat hus är rött med svarta knutar. Frågan är alltså, varför målade pappa vita knutar när han byggde lekstugan?

Gud vad jag har tråkigt

Hundricket

Kollade på Hundricket igår i min ensamhet efter Kotta lämnat mig. En av dom roligaste filmerna Sverige har gjort tror jag. Tiden går fort för det var 7 år sen den kom ut. Tänk 7 år, det är helt jävla sjukt vad man börjar bli gamal.

Hahaha, så skönt klipp. Det värsta är att man känner igen sig som fan!


Nile City - bra grejer


90´s

90 - talet hade sin charm. enkelt och poppigt. Dags för 90´s party snart tycker jag.



Love

Älskar den här låten med Westlife. Äslar hela albumet med kärlekssånger som kom för ett par år sedan. Det var en tid jag inte kunde somna om jag inte lyssnade på det. Just den här låten är lite speciell. För det var den jag lyssnade på när jag satt på tåget hem en december dag för dryg två år sedan nu. Hade precis sagt hej då till Elin för 5 gången på en timme (och tro mig det skulle bli fler farväl). Jag skulle iväg till Thailand i tre veckor och det var nog det längsta vi vart i från varandra på...någonsin kanske (sen vi blev kompisar då). Nu i efterhand så känns det lite barnsligt men då var det sorgligt på riktigt  En del av mig ville verkligen inte åka iväg. Och ja jag är medveten om att det är jätte fjantigt och jag tror ingen annan kan förstå utom oss Elin!! När vi satt där på taket och tog den sista ciggen innan jag skulle åka hem kändes det verkligen som att allt skule förändras på nåt sätt. Lite sentimental nu så här på kvällskvisten. Det komiska är att när jag kom hem igen så var alt som vanligt och vi tre satt där som vanligt på taket alla raster, trying to get away. Nej, gud va fjantigt detta måste låta. Sluta skriv nu.


 

Nej, eftersom alla andra är ute på stan och leker så fick jag åka hem och kuckilura för mig själv BRO!!! Riktig rolig förfest idag. Hemma hos Karin i stan. fellt like old days. Kanske för att man var tillbaka i samma gamla kvarter som i gymnasiet men det var riktigt trevligt. Patrick är tillbaka där han hör hemma för ett tag. Trevlig karl det där. "Om en halvtimme? Men det är ju nu!" Kollar på klockan. "Nej det var det ju inte nej"

Blev långt det här. Sov gott alla nära och kära. Se ya when I see ya.


CB


Linkin Park


Bokslut

Varför slutar böcker så konstigt ibland? Det är så frustrerande när man läser en av dom bästa böckerna man någonsin läst och så slutar det helt sjukt. Tänk Tre kronor lixom, det var i och för sig ganska komiskt men ni förstår principen.

Hittade fjärde boken i Twilight serien nu, Så livet är bra igen!!

"Min pappa är brandman"

Tror ni man körde den ofta på lekplatserna under sin uppväxt när någon annan körde med att deras storebror körde moped. Ett tips om ni befinner i en pressad situation på en lekplats nån gång "min pappa är faktiskt branman" slår allt.  Och då menar jag allt. Till och med "min pappa är polis, han kan sätta dig i fängelse."  Så tack pappa för att du gjorde det lättare för mig och mina syskon under åren vi tillbringade på lekplatser.

Han var med i en artikel i Unt idag också. Kom hem skitstolt igår.
"Kommer nog va med i tidningen imorgon, tog minst 40,50 bilder med sin digitalkamera den där reportern."

http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=875281,00.html

Storebror

För dom som har tv400, vilket jag har hemma i storvreta så går Big Brother repriser på sent på kvällarna. Det är inte den bästa säsongen. Det är den med Linda Rosing och Larssa, vilket ändå var en av dom bättre säsongerna så jag tycker det är kul. Vad hände med alla dokusåpor egentligen?


Dear Mr President


RSS 2.0