Nattetid

Borde skriva mer inlägg vid den här tiden. Det är lite torrt på den fronten.
Det blev en ganska rolig helg faktiskt. Igår (fredag) blev det hang loose. Kul tills alla lämnar än själv och ingen hör av sig.

Idag sprang jag omkring själv på stan och letade efter alla. Det är sjukt vad man är beroende av mobil ändå. Man är verkligen helt lost utan. Fast allt ordnande sig till slut.

Produktiv

Vaknade och gick upp klockan 9 idag. Varför kan man inte få sova längre när man får. Rastlösheten spritter i kroppen. Har faktiskt städat badrummet och diskat idag redan. Nu är det mitt kära sovrum som står på tur. Det ska skina rent snart.
Satte upp min julstjärna också. Måste väl börja pynta sånt nu också eftersom det är första advent på Söndag. tiden rinner som sagt iväg. Det här året har gått sjukt fort. Kändes som det var en eller två månader sen som man bodde hemma och jobbade på dagis men det är fan ett halvår sedan. Sick!

Vad helgen bjuder på blir kul att se. Roligt ska jag ha i alla fall!!!


Vinterland

Gud vad jag älskar vintern kom jag fram till idag. Bara man är ordentligt klädd så kan man vara ute hur länge som helst. Det är mycket vackert också, som i ett vykort. Det slutar ju aldrig snöa heller. it goes on and on.
Åkte på skottning med bröderna också. När vi kom ut upptäckte vi grannens bil som stog så fint parkerad alldeles intill våran brevlåda. Kom till undsättning med två brädor så löste sig den situationen. Sen skottades det för fullt i en och en halv timme, så nu blir väl far stolt hoppas jag. Filip gnällde som en stor bebis, vilket var lite förvånande eftersom det brukar vara jag som gnäller och går in när mjöljsyran sätter in. Det var faktiskt skönt att skotta den här gången.
Sen förstår jag inte grannarna som försöker köra egenom plogbillens snöhögar utan att skotta först. Sen fastnar dom och får springa och hämta snöskyffeln. Så går det när man är lat och ska testa det omöjliga. 

Gratis mode

Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 30 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)

Okej har snott den här texten från en kommentar, men kom igen. Det är ganska kul ändå, man tjänar ju lätt på det om man samlar ihop lite poäng enkelt.

Bli medlem http://www.gratismode.se/?c=16092

Veckans citat

"Den som grälar med en berusad skadar en frånvarande"

Tribute

Måste bara hylla ett av dom bästa banden jag vet. Westlife. Många fina minnen, inte minst två konserter. Plus att dom flesta låtarna är bra. Fina låtar är det också. Det kan gå jätte länge mellan man lyssnar på låtarna men sen när man väl gör det är det som man aldrig har vart åtskillda:P. Vet att man låter som en förälskad fjortonåring men så är det. Gamal kärlek rostar aldrig.

Patrick kom hem!

Long time no seen. Midsommar.


Fint

Underbar dag det här. Kommer du ihåg hur stressade vi var här. Skulle va vid slottet om en kvart typ. Ta kortet bara! Jag kanske skulle ha stått på knä dock:P



Lördag

Har vart en skön lördag i Stovreta. Började med att gå upp (eller väckas av bror min) och kolla ut genom fönstret bara för att upptäcka att det har snöat rejält i natt. Bröderna och jag promenerade till Handelsknuten och solade ett par välbehövliga minuter. Sen tog jag bussen in till stan för att träffa Elin. Kanske inte en genomtänkt idé för båda hade lite ont om pengar om man säger så. Satte oss på mcDonalds och tog en glass. Haha samtal på donken:

Jag: Måste dom spela så hög musik?
Elin: Jag vet!
Elin: Eller va?
Jag: -chockad- Klagade jag allvarligt på att dom spelade för hög musik?

Tror man börjar åldras lite nu, sakta men säkert.



Gårdagen tillbringades på Viktors rum med bröderna och en vattenpipa. Riktigt mysigt, sattt där och pratade gamla minnen. Mest Thailand faktiskt, men en del annat.

Ikväll blir det troligen film med Elin, kanske pallrar oss upp til Kotta om vi orkar pulsa genom snön.

Boring...

Kan man vara mer utråkad en fredagkväll? Troligen men det är inte kul.
Kollade på Idol med broder Filip. Det är faktiskt hög standard i år på artisterna måst jag säga. Så här spontant tycker jag Kevin eller Alice ska vinna. Detta snack om att Elin och Alice skulle vara lika förstår jag mig inte på. Ser inte den minsta likhet. Kanske är dom båda små och pratar mycket men inte på samma sätt.

Mer bilder...

Student 07 Student 07 Stundent 07 Student 07 Student 07 Student 07









Mer bilder...

Esther valp Esther valp Esther valp Esther valp Esther valp Esther valp





Mer bilder...

Bulgarien 06 Bulgarien 06 Bulgarien 06 Bulgarien 06 Bulgarien 06







Hemma?

Åhhh det här med vart hemma är. När jag är i Gävle längtar jag hem till Uppsala och när jag är i Uppsala vill jag hem till Gävle. Allt skulle vara så mycket lättare om jag bara trivdes på ett ställe, men att känna sig lika hemma på två ställen är inte kul. Nej men jag vill inte flytta hem.
Djupa tankar så här på kvällskvisten. God natt


Umeå

Det är kul att vara hemma vid gamla datorn och hitta bilder från förr. Dessa är från Umeå, våren 2007.






Horoskop

Skorpion

Element: Vatten

Karaktärsdrag:
Passionerad, beslutsam och svartsjuk

Dagens

  1. Äta lunch
  2. Klä på mig
  3. Gå ut med hunden
  4. Läsa ut boken (idag kanske det händer)

Thailand

Tre underbara veckor.

Jag och bröderna på Poda Island



Koh Hong


Solnedgång på Koh Lanta


Polaren Henard


Min favorit ö, Koh Hong


Saker som ska göras idag

  • Duscha
  • Gå ut med hunden
  • Posta ett brev
  • Sola
  • Läsa ut boken

Arbetande tisdag

Sitter hemma i Stovreta nu. Kom precis hem från jobb i Björklinge. Träffade en del barn som jag jobbade med i våras, stora hade dom blivit. Gud va jag längatade tillbaka till våren på dagis då. Snön har kommit till Uppsala också, det vräkte bestämt ner idag. Det var ganska läskigt att köra hem, speciellt för man är inte van att slira runt på modden. Det var ju faktiskt ett år sedan nu.

Gårdagskvällen spenderades hos Elins far. Det blev fotbollsgalan och popcorn. Mycket trevligt.

Ikväll kanske det blir middag och ljusvandring i Uppsala med päronen och syster yster, hoppas, det skulle vara trevligt.


Måndag

Ja då var ännu en helg över, tiden flyger förbi just nu känns det som. Det var en riktigt rolig helg iallafall. Galen fredag, lugn lördag.
Igår bjöds det på söndagsmiddag hemma här. Vitlökskyckling och pommes. Mums fillibabba.
Idag bär det av hem mot Storvreta, lugnt och skönt. Träffa Esther och gosa lite. Kanske ta lite promenader och läsa en massa. 

Nej nu blir det packa och sen pallra sig ner mot stationen.

Dagens citat

Jag förstår inte, jag håller alltid med mig själv

En fråga

Vad hände med strösslet på Ikea? Nu förtiden är det bara glass i en strut, missförstå mig inte nu, det är fortfarande bland den godaste glassen that ever walked this earth, men med strösslet blev den outstandning. Varför var allt bättre förr? Kan det vara den nedrans finanskrisen som lurar bakom dettta?

Länge sen sist

Det var ett tag sen jag skrev här. Vad har hänt sen sist? Jo praktik hela förra vecka och denna. Så nu är det sista dagen imorgon. Känns sådär. Det är jobbigt när man kommer in i rutinerna på ett dagis och lär känna barnen så ska man sluta. Fast det har gått väldigt bra dom här två veckorna känner jag, lite jobbigt att få tillbaka bödömingspappret imorgon bara. 

Ska dra till Ikea med korken och Malin. Blir nog Johanna som får köra kan jag tänka eftersom tvillingarna mäklare var ute och slog klackarna i taket igår.
Nej, jag vill inte åka med Kotta till Ikea, då får jag ju inte köpa glass förrän vi har handlat klart.

ps. Grattis Jens


Systembolaget

Igår åkte vi till systemet för att inhandla inför kvällens inflyttningsfest. Premiär på systemet för min del var det. Skulle ljuga om jag sa att det inte var lite spännande. Plockade ihop mina saker och gick mot kassan. Väl framme upptäcker jag att jag att jag glömt bankkortet hemma, antklimax. Nåväl får väl bli en annan gång. 

feberfrossa

Jävla feber, inte igen. Jag tål verkligen inte att va sjuk för jag blir så jävla ynklig.

Ps. Kungen är dum i huvudet och rolig Ds.

Dagens citat

"Den som lever på hoppet blir i alla fall inte fet."

Lördag natt

Gud va skönt med lugn helg känner jag nu. Det kommer bli många lugna helger för mig framöver. Att vakna och må bra är en underskattad känsla.
Idag var det 75års jubileum för Österby simsällskap. Så jag, Kotta, Filip, Viktor och mamma drog oss upp till Österby. Där var det buffé, och tårta. Kändes en aning som att man tillhörde den äldsta generationen på tillställningen, lite bortglömd (jag är inte bitter, nejdå). Nej men det var kul. Så många minnen som kommer tillbaka när man gick in i simhallen. Bara lukten gör att man blir helt nostalgisk. Sen medans Filip och Viktor simmade lite gick jag, mamma och Kotta på spökvandring på österbybruks herrgård. Kusligt var ordet. Även om man visste att alla ljuden och historier bara är påhittade och gamla skrönor så blir man lite påverkad av sånt. En riktig halloween. Sen hem och kolla på the Grudge. Känns som någon kan få svårt att sova idag.
Imorgon bär det av hem mot Gävle igen. Först sola med Kotta nere vid handelsknuten.

Åhh gotland

Vad jag inte skulle ge för att vara på Gotland just nu. Bara komma bort ett tag. Längtar till i sommar, favorit i repris kanske?


RSS 2.0