Hem ljuva hem

Nej fan va skön semster man har haft. Gotland klart solsäkrast i Sverige. Så här ska sommaren vara, sola, bada. Tack vare Johanna och Malin fick man festa en hel del också. Det tackar vi för. Nej men skriver mer om det sen, Måste sova nu.

Guteland

I en styga tre mil norr om Visby sitter jag nu som så mångra sommrar förr. Lika fint som vanligt.
Måste säga att allt detta snack om att Gotland skulle vara solsäkrast i sverige faktiskt stämmer så även om det regnar lite så har man fått en hel del sol faktiskt. Sen kom jag på att alla hemma är utomlands så då blev jag inte lika glad.
Spelade den årliga golftävlingen Ihre Masters igår, och det var första gången jag spelade i vuxenklassen och jag kom tvåa på 23 (om någon som kan något om golf kanske tycker att det låter lite så spelas tävlingen bara på 9 hål.) Funderar seriöst på en karriär som golfproffs. Får se hur det går med den saken. Jaja på torsdag kommer Johanna och Malin, fan va skoj det ska bli för nu har jag suttit här en vecka och vilat upp mig helt avskärmad från alla.
Tror jag ska åka och spela lite golf i eftermiddag, so long suckers.

Guess who´s back?

Jo min kamera har äntligen hittat tillbaka till mig, började faktiskt bli ordentligt orolig. Tips leta i alla väskor du brukar andvända, även dom man är säker på att den inte kan ligga. Jaja nu kan jag visa vad jag har hållt på med hela veckan iaf. Jag tycker det blir riktigt bra faktiskt, ska klä om den vita stolen i nåt fin tyg också.





Underbara fredag

Även om man inte jobbar så är det så skönt när det blir helg. Idag blev man väckt tidigt, runt halv 7 skulle jag tippa på. Du förstår hela mitt hus är ockuperat av Emos eller vad dom nu kallar sig. Och halv 7 börjar dom härja i mitt vardagsrum, ahhh och jag är inte trevlig när man väcker mig. Klockan tio börjar dom spela hög musik. Då fick jag nog, aldrig har jag vart så arg på stackars främmande människor. Drog till stan med Kotta ist, kunde inte va hemma.

Om det är nåt jag hatar så är det kaxiga tanter. Gick in på banken för att fixa e-legitimation. Tanten på banken kolla bara på mig som jag var dum i huvudet. "det gör du hemma på din internetbank, lilla du" Hur f*n ska jag vet det om det står att man fixar sånt på banken. Kundbemötande IG.

Ikväll blir det bio, Mamma mia, det ska bli skoj skoj.
 

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Fan va sugen jag blev på att se "The notebook(dagboken-jag sökte dig och fann mitt hjärta)" Jag älskar den filmen tror jag har sett den över 10 gånger. Tror jag tar bilen och åker och hyr den faktiskt, eller nej det får bli en annan dag orkar inte nu. Men den som orkar, åk och hyr denna film. Kommer inte ångra er. Ett tips, låna denna och "notebooka" någon ni tycker om.





Antagen

Andas ut, andas in. Äntligen kan man andas ut. Idag kom antagningsbeskeden kom idag och det gick som det skulle göra. Nu är det bara lägenheten och studielån som ska ordnas med sen är det så gott som klart. Weird att man kanske bara bor hemma i tre veckor till. Att man tillslut ska göra det man har väntat en evighet på, flytta hemifrån. Blandade känslor.

Torsdag

Åhh det fina vädret har kommit, men inte för att stanna om man ska lite på rapporterna. Gick upp relativt tidigt idag, halv tolv närmare bestämt (mallan ringde och väkte mig, vilket jag tackar för.)
Vi hittade två lägenheter igår som vi ringde och kollade upp idag. Så nu ska vi på två visningar på söndag. Jag blev lite förvånad hur lätt det var att skaffa lägenhet (okej vi har inte fått en än, så ta i trä) iallafall om man jämnför med Uppsala.
Om vi får en av lägenheterna, vilket käns ganska troligt eftersom det inte va någon kö på dom så är det inflyttning första augusti. Det är typ tre veckor dit om ens det. Paninken kommr krypande sakta men säkert. Jag som har så mycket möbler att fixa till. Vilket jag satte fart med idag, Kotta var snäll och hjälpte till också vilket var snällt för jag hann ganska mycket imorse.
Kom precis hem från laffsen där det blev lite bad och sol med brodern och Alex. Nej här kan man inte sitta och häcka när det är så fint väder, ut och slipa bord med mig.


R.I.P


Tisdag

Nu är lager två målat och klart, bara ett lager kvar. Plus att imorgon åker päronen till Gotland så nu är det slut på slaveriet. Kunde inte kännas bättre.  Så nu kan jag ta det lugnt och skönt, sola eftersom värmen är på väg tllbaka till Uppsala. Läste en sak i tidningen idag som inte är så rolig, Uppsala har som lägsta temperatur 21 grader nu i en och en halv vecka. Gotland har 17 som högsta temperatur. Var ska jag på måndag? Solsäkrast i Svergige, så fan heller.

Har varit uppe på vinden och hittat lite möbler som man kan ha andvändning för. Fast dom behöver slipas och målas och stolarna behöver nya sittdynor. Så det ska jag ge mig på i veckan.

"[email protected], eftersom man måste kunna skämta om jobbiga saker också."
My brother ladies and gentlemen



Måndag

Är lite chockad över hur länge jag sov inatt, 15 timmar. Visserligen blev det inte mycket sova i helgen men ändå. Visst brukar jag kunna sova länge men 10 timmar brukar räcka i vanliga fall. Just nu känns det som att klockan är mitt på dagen men icke.
Bokade om båtresan till Gotland idag, ist för att åka på onsdag blir det på måndag Ifall jag och Mallan skulle dra på öppethus på Högskolan i Gävle på lördag. Let´s see. Fick sitta på djurplats, men det ska väl funka även om jag inte har något djur med mig.
Bokade även biljett till Malin och Johanna ner till Gotland om snart två veckor. Det ska bli jätte kul, a weekend in Visby. Nej men det ska bli förbaskat roligt. Först ska det bli skönt att åka ner själv och bara ta det lugnt med släkten i en dryg vecka, sen kommer dom ner och då blir det festa av, hoppas jag.

Skåla, skråla och blodiga fötter

Lördagskvällen var grymt kul. Började hemma hos Emelie Jonsson klockan fem (eller egentligen halv 4 hemma hos Kotta). Middag och sen en av dom längsta förfesterna jag varit på tror jag (6 timmar.) fast det var mycket trevligt, jag och Kotta hann t.o.m åka tillbaka till Storvreta och ta en öl på Vreten, Götakanal. Nostalgi också, melodiefestivalskivan från 9:an spelades. Sen drog vi in till stan, och hoppade av bussen lite för tidigt så det vara bara att börja traska. 9 cm klackar, trötta fötter. Drog till Etage, första gången för mig, och hade askul. Dansa barfota hela natten, vilket resulterade i blodiga fötter. Skrek (försök till sång), vilket resulterade i dämpad röstresurs. Nej det var en av dom roligaste utgångarna i Uppsala på väldigt, väldigt länge.


This is life

Söndag, och en aning sliten efter helgens bravader.
Fredagen började hemma hos Sten, mycket trevlig förfest. Varm var det också, hur skönt är det inte att man kan sitta ute och förfesta utan att frysa? Sen bar det av in till stan, och kanske det kortaste utgången någonsin:P Sen käka innan vi hamnade i Luthagen, mycket trevligt. Blev en sen kväll, eller en tidig morgon kanske man säger. Klockan var väl kanske så mycket som runt 6 innan Johanna lade huvudet på kudden.


(beklagar kvalitén, lite ostadig på handen)

Back to work

Idag var det jobb hela dagen, skönt att vara tillbaka eller inte tillbaka eftersom det är ett nytt dagis men tillbaka i jobb rytmen. Det är faktiskt skönt att ha något att göra på dagarna, annars går man bara hemma och strosar, eller slavas att måla staketpinne efter staketpinne. Det är 1100 staket pinnar, vet du hur mycket det blir om varje ska målas tre gånger? Jo, efter en snabbuträkning kom jag fram till att det blir 3300 stycken! Förlåt om jag tycker det känns som semester att jobba 9 timmar om dan.
Kom en kvart försent till jobbet, första dan också. Nice work. Nej men det var faktiskt inte mitt fel, jag hittade inte dit. Kom till Björklinge 20 minuter innan jag skulle börja, bra att vara ute i god tid tänkte jag. Efter en halvtimme hade jag fortfarande inte hittat dagiset. Fan tänkte jag, måste ringa någon. Elin är den enda jag kom på eftersom hon har jobbat där, men vilken tajming att dra til Miami:P Nej men sen kom jag på att jag kunde ringa gamla jobbet och fråga om nummret till nya dagiset. Så allt löste sig tillslut. 


"Jaha Laban du vill ha en gul Avensis, vänta lite så ska jag kolla om vi har en på lagret"

Måndag, måndag

Jaha nu funkar Internet nogorlunda iallafall. Har vart ganska knasigt sen ovädret i Lördags när blixten slog ner någonstans i Storvreta. Vilket i sin tur har lett till två spelkvällar irad på vretalundsvägen.
Känner mig frisk nu iallafall. Så imorgon blir det promenad av vill jag lova. Var på stan med Mallan idag, mycket trevligt, även om vädret inte hade samma sinnesstämning och bjöd på regn och rusk. Det blev shoppa av ändå, Mallan shoppade mest men hon är ju rik den kvinnan och kan med gott samvete spendera varje slant:P. Hittade faktiskt en del själv. Ett linne, ett par skor, två par glajjer(solglasögon), ett armband, ett hårband, ett nagellack och en mascara. Blev ganska mycket märkte jag nu när man skriver upp det. Fast jag tror jag ska lämna tillbaka skorna, dom är skyhöga och jag hatar att gå i högklackat. Synd bara att det är så jävla snyggt.
Nej imorgon är sista dan som ledig sen är det jobba av.
Ps. Hörde en skrämmande tanke igår. Visste ni att 1 av 4 tjejer i USA blir sexuellt utnyttjade innan dom har fyllt 18 år. Det är 25%. Sick and twisted. (Tur att du hann fylla 18 Elin annars hader jag inte släppt iväg dig:P).Ds

RSS 2.0