New addiction.

Ja nu har man gått och blivit beroende av en till sak. Det är inget farligt men gott. Det är nämligen rostade mackor med skinka och ost, som man sedan doppar i oboy. Inte det bästa kanske men ack så gott. Jag kan inte sluta heller.
Imorgon ska jag nog byta till te för att dra ner på kalorierna lite kanske.

Imorgon styr man kosan mot Gävle igen för ett litet besök. Lugn och fin helg.

Gör något

Köp ett halsband och gör något!            http://mondiablo.se/shop/necklaces-c-3.html

Hade jag inte varit så jävla pank just nu så hade jag lugnt köpt ett halsband. Dom är grymt snygga, skulle nog köpt ett även om pengarna inte gick till en god sak.


Domestic Violence

Dags att ta upp kampen mot kvinnovåldet. Det är helt sjukt vilka höga siffror det är. Det svåra är att det sker i hemlighet och inte är något som syns utåt. Förbannad är vad man blir! Man blir så frustrerad av att se dessa bilder. Hur fegt är det inte! Det förstör så mycket också. Ofta finns det barn inblandade som påverkas så jävla mycket fast man kanske inte trort det. Barn som är fast i hemska förhållande och vet inte ens att det som sker är fel, för det är det. FEL! Allt dom har att förlita sig på är att någon hjälper dom ut, och vem ska hjälpa dom när det inte finns någon som vet vad som pågår? Det sägs hela tiden, men barn gör som man gör och inte som man säger. Ond Cirkel!

Jag vet inte ens vad man ska säga men ILSKA beskriver väl det hela ganska bra.



...

Here I stand alone
Im like a blind man tapping roads
that leads him home
I have to make it to the other side of life
and find my way with open eyes

Sweet and mighty nice.


Vansbro

Den 12 Juli är det alltså tänk att man ska simma Vansbrosimmet. Dags att dra igång med träningen på riktigt kanske. Måste träna upp konditionen rejält om man ska lyckas. Nu kör vi. Skönt att ha ett mål att peppas av!

Trög.Seg.Less

Har inte mycket att skriva om nuförtiden. Befinner mig för tillfället hemma i Storvreta och slappar. Kommer nog befinna mig här ett tag nu. Ta tag i saker.

Nej, promenad med hunden sen jobb på dagis ett par timmar.

Det kanske märks att jag lärt mig hur man lägger upp youtube-klipp på bloggen. Enjoy!
Vet inte varför jag tänker på dig Elin men troligen va vi väl besatta av den här låten


...

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

The Ted.


Lev som en Kung...

Kolla in det här jobbet:  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4233450.ab

Hur skönt som helst. Det ska jag lätt söka!!!

Note to self: Skaffa en filmkamera!


Den där brittan.

Nej vilken comeback! Kan inte säga så mycket mer. Hon lyckas åter igen!



Dagens citat

"Feminists, equal pay is fine but but a little lipstick on"

Dawson´s Creek

Dom borde börja visa Dawson´s Creek igen. D et var ett tag sen det gick i repris faktiskt. En riktigt bra serie om jag får säga det själv. 



beuty and the beast.

Det här är en riktigt bra låt. Även om det är en Disneylåt så är den grymt bra. Vajert!


Dagens citat

"Be not afraid og greatness. Some are born great, some achieve greatness and some have greatness trust upon them"

Gamla Nautan.

Det är synd att det inte finns Nautilus i Gävle för det är ett mycket bra gym. Där har man tillbringat mycket tid i sina dar. Alla idrottslektionen (mycket seriös idrott hade vi, not!) tillbringades i dessa lokaler. Satan va kul vi hade. Att gymet låg mitt emot skolan gjorde det ju inte hela sämre.
Sista året gjorde jag projektarbete om hälsa och träning så då bodde jag i prinsip här, om jag inte var i skolan eller hemma och sov, kändes det som. För att inta tala om Boxersice passen men Matilda. Där offrade man mycket blod, svett och tårar.


Nu är det hög tid att dra igång det här med träning igen. Få tillbaka lite energi. Har redan gjort 60 situps idag, ska upp til 100 jag lägger huvudet på kudden. Snart blir det även förhopppningsvis en långpromenad med Robban, om grabben bara vill sluta jobba nångång.


ibland tror jag att världen är god.

Ibland känns allt bra.Precis en dag som denna, livet leker som man brukar säga. 
Dagen började bra. En del sms och ett besök av genomgoda Jehovas vittnen. Som Robert sa, det måste vara Guds sätt att berätta för mig att jag borde gå upp. Så man kanske ska pallara sig upp ur soffan och göra ännu en dag till en bra dag.  


Midsommar skulle inte sitta helt fel nu i kylan!

Grymt bra!!!


Tisdag

Vaknade väldigt tidigt idag, halv 7 närmare bestämt, av ett telefonsamtal från min söta lilla bror. Vet inte riktigt vad han vill eftersom han också låg och sov. Irreterad blev jag iallafall. Skumt!
Gick väl upp klockan tio sen. Vispade ihop en kladdkaka som det ska bjudas på hemma i Gävle sen. Det ska bli ett litet fikakalas hemma hos oss tänkte jag. Känner att humöret är på topp just nu. Sprudlar av energi just nu. Känns som allt kanske kan lösa sig. Hope so!

Snart är våren här också. Nej, livet leker känns det som. Även om det inte gör det så hjälper det att ha positiv inställning. Nu är det slut på alla deppiga perioder och allt tjafs. Dags för en ny start på ett nytt år!!!


Helgen

Ännu en ny vecka har tagit sin start. Känns skönt, jag mår bättre än jag har gjort på länge.
Helgen var grymt kul. Lördagen började hemm ahos Linda med tjejmiddag. Det var riktigt trevligt och god mat. Sen pallrade vi oss ut till Valbo för Linus 20:års fest. Där festade vi hela natten. Tanken var väl att komma ut på krogen men det gick inte riktigt enligt planerna, utan det slutadde med en taxi hem runt halv 5 snåret.

Söndagen är som söndagar ska vara en riktig slappardag. Kollade på film och åkte ut til Valbo och hämtade bilar.
Kvällen slutade med en, två timmars bilåkande. Plockade upp Robert sen åkte vi bara runt, runt. Tvättade rutorna på bilen också. Så nu blir väl pappa nöjd hoppas jag. Sen åkte vi och hämtade Ante på jobbet, sen vidare till Max för Maxboxar.

Nej, nu är det dags att ta tag i saker. Fast just nu känns det som man vill fly från allt. Om man bara vågade göra som Robert sa; "Åka till Arlanda, sälja pappas bil och bara köpa en biljett till vilket skitland som helst." Det får bli en annan gång.

Nej, nu har jag bestämt mig 2009 kommer bli ännu ett bra år. Året då allt löser sig. Säger som Ross; "I´m ´gonna make myself happy"




En gamal klassiker. Den tar en ungefär ett år tillbaka i tiden. Good Times!


Dagens citat

"You can´t avoid beeing hit, all you can do is deal with the pain."

Fredag

Sitter hemma i Storvreta nu och kollar på Vänner. En skål popcorn är mitt ända sällskap.
Ska nog kasta in handuken tidigt idag. Det blir en lång dag imorgon. Klockan ringer nog sju imorgon. Först bär det av ner till handelsknuten för ett par minuten i solen. Därefter in till stan och plocka upp syrran. Ska hjälpa henne på simskolan imorgon. Lite kosing i kassan. 

Sen bär det av upp til Gävle för lite festande.  

Nostalgi

Niiiice, livet lekte!!!


Malin

Hahah älskar den här bilden på Malin. Bevis på att ibland så märker man faktiskt när hon blir full:P Förlåt men jag var tvungen Malin.


FläderSaft!!!

Cravings!!!   Jag vill ha ett glas iskall fläderblomssaft!!!
Tänk dig en varm sommardag på stranden och du blir plötsligt hur törstig som helst. Då frågar någon; Får det vara ett glas flädersaft? Ahh Lycka!!!


Resa!!!

Gud, vad skulle man inte ge för att få ge sig ut och resa igen?  Tänk att få sola och bada hela dagarna och festa hela nätterna. Nej, en charter skulle inte sitta fel just nu, men det får bli till sommaren istället. Det måste bli av. Hoppas att det blir så att vi drar ett stort tjej gäng. Skulle vara grymt kul.

   


Nej, det finns inte mycket som slår känslan att sitta på Arlanda med biljetten i handen och vetskapen att man har ett äventyr framför sig.


01.09

Imorgon bär det av hemåt stovreta igen efter två veckor här i Gävle. Syrran fyller 23 på fredag så det blir middag med familjen. Kan inte fatta att hon fyller hela 23 år!!! Kan väl inte heller fatta att jag fyllt 20 men 23, fy fan va tiden går fort.
Nej men det ska bli skönt att komma hem och ta det lugnt. Komma tillbaka i gamla rutiner. Ni vet; tre mål mat om dagen, somna innan ett och vakna innan tolv. Välbehövligt, även om det bara blir för två dagar så längtar jag hem nu!
Sen bär det av hem till Gävle på lördag igen för nya nöjen!

Lite fler bilder från Julen


Kusin Edvin och syrran mitt i ett parti monopol.


Jag och pappa på den årliga julpromenaden. Viktor är suddig i bakgrunden.

Mitt år 2008

 Började med  nyår...



Kryssning...



Sen åkte jag och hälsade på mormor...




EM, älskade EM




Sommar och fest



Gotland andra gången




Blev brunett



Flyttade ihop med denna pudding




Fyllde 20



Gotland för tredje gången...




(sa hejdå till mormors hus)

(the kusiner)

Sen blev det Jul








Sen avslutade vi det hela med nyår igen...


underbar


Den här är också en av dom bästa låtarna, grym text.

Underbar



Kan vara en av dom finaste låtarna som finns. Jag tänker på konfirmationen och tiderna i kyrkan. Med Jeff blir det lättare att somna.

Ännu ett år, ännu mer skit

2009 är här. Det blev en hejdundrande kväll. Alla vänner samlade och alla var glada och lyckliga. Som det ska vara på nyår. Nej en kväll man sent kommer glömma.

Fast nu måste man ta tag i problemen och rycka upp sig. Allt känns förmycket nu, det är ovissheten som är värst. Vet ju aldrig vad som ska hända. Sen kommer det utterligare problem som man trodde va lösta men det var det ju tydligen inte. Fan, helvetes jävla skit. Varför kasta bort allt?


RSS 2.0