Vi ses nästa år

Ja årets sista inlägg är på gång. Vad ska man skriva? Hoppas alla får en toppen kväll i dimman.
Hoppas 2009 blir ännu ett bra år. Med nya äventyr och om man har tur kanske man kommer på vad man ska göra med sitt liv.
2008 var ett riktigt roligt år, kanske det bästa. Okej inget kommer slå 2007 för det var året när allt hände.  Fast 2008 har förändrat det mesta och till det bättre vill jag säga. Nu ska vi ta bilen och plocka upp folk och sen blir det fest hela natten.
Ses 2009

Veckans citat

Kotta jag på valbo. Jag efter två dagars festande och med en drinkpinne i munnen, Kotta fräsch och pigg som vanligt.

"Du borde ha en tröja där det står; 'Om du tycker jag är snygg nu ska du se när du är full.'"
                                                                                                                                       Charlotte Nordling


Det var inte igår...

Nej nu blev det pinsamt hur länge sen man skrev nästan. Kan ju antagligen skylla på julhelgens många projekt.
Vad har hänt sen sist? Jo jag har hunnit med att åka till Gotland ett par dar och sagt hej då till mormors hus. Det var inte långt till tårarana när man insåg att det troligen var sista gången man sätter sin fot i det huset. Det finns många fina minnen från barndomen i det huset. Dom flesta faktiskt för när jag tänker på barndomsminnen så tänker jag på sommaren på Gotland i stugan och vintararna i mormors hus. Men men, allt är väl en del i att växa upp antar jag.

Sen följde släkten med oss upp och firade jul i Storvreta. Den båtresan ligger fan på topp två på dom värsta båtresorna till Gotland någonsin. Låg i två timmar på golvet och lyssnade på killen brevid som spydde säkert 6 gånger (frågan är varför han inte gick på toa) samtidigt som man själv försökte att inte spy fast man kände att det satt i halsen. Det hjälpte ju inte direkt att nån idiot bakam satt och diskutarade med sin polare om hurvida vodkasmaken var god eller inte.

Julen var en riktig bra jul, troligen eftersom jag inte hade så höga förväntningar. Fick mig en Ipod. Niice. Sen juldagen är ju dagen med stort D. Det var kul, satt hemma hos Kotta och drack och tjöta. Höjdpunkten på den kvällen var väl kanske när TÍna trodde jag skulle ha barn med Tomas. Hahahahahaha.

Sen bar det av hem till Gävle.

Lördag, long time no see

Det var ett tag sen sist. Idag pallrade jag mig upp till Gävle igen. Linus har fest ikväll, ska bli så kul. Länge sen jag var så här taggad på fest faktiskt.

Nej nu ska man in i duschen sen över till Robert och Jens för att städa deras lägenhet innan dom kommer hem. En del får slita medans andra är ute och roar sig.

Avskyvärt.

Debattören Maj-Britt Theorin säger att det pågår ett krig mot kvinnor. Ett krig som pågår varje dag. Ett krig, där minst var tredje kvinna i världen blir slagen, våldtagen eller på annat sätt utsätts för våld under sin livstid. Detta våld i nära relationer är den främsta orsaken till död för kvinnor mellan 16 och 44 år; före cancer, trafikolyckor och till och med riktiga krig (Europarådet). Större dödsorsak än till och med riktiga krig! Och detta våldskrig mot kvinnor pågår i det tysta. Varför tillåter vi det?

Det är sjukt det här!!!


Dagens citat

"Låtar kommer och går men Wonderwall består"

Robert gästbloggar...

hej robert härklockanär 18.42 jag har jobbat ochslitit hela dagenochär därför värd några öl.jag malinocholssonsitter lägenhetenochsitter medans domandra är påolles ochkollar hockey. antingen ska vidit eller raka vägentillslickför att delta idenårliga torsdags quizensomär varje torsdag. malinochjohanna är somvanligt oplanerliga såjag ochjens får styra uppdet hela. menhoppas det blir tyskland pålördag såska det lösa sig sen. tyvär så kan jag inte vinna nån bil idag eftersom jag skrapade dagens ruta igår men inte är ja gledsen för det för jag kommer ändå vinna till slut nu måste jag gå innan ölen blir varm men ha en trevlig helg


Make room for...

I natt ska jag, efter mycket tjat, få sova i mitt gamla rum. Filip gav till slut med sig och är villig att sova i gästrummet.
Mitt fina gamla rum med den perfekta gröna färgen, snetaket och träpelarna. Jag och det rummet har haft många fina stunder. Det var i det rummet jag växte upp. Skratt och tårar har vi uppleft tillsammas. Detta sägs med en gnutta ironi men mycket sanning.

För att inte glömma alla sena nätter med Vänner och en skål popcorn. Då lekte livet.

Dagens citat.

Gamalt citat.

"Killar med motorcyklar är överskattade, killar med gitarr är uppskattade."
                                                                                                     Mallan och Olsson


RSS 2.0