Dagens citat

Gamla låtar väcker minnen, nya låtar väcker sinnen.


Fan Jävla Skit

Jävla plånboks jävel. Först mobilen, nu plånboken, var ska det här sluta? Fan måste fixa ett nytt körkort, roligt, skit kul verkligen. Sluta supa din jävla idiot!!!!

Detta struker vi ett streck över, plånboken är återfunnen!!!

Enjoy it now, Because after Collage it´s called Alcoholism

Drink more than once or twice a week?

Get really drunk more than once or twice a week? Drink for the sole purpose of getting drunk? Do you drink on days that are considered socially unacceptable to drink on like Sunday, Monday, Tuesday, and Wednesday? Drink, do something stupid, wake up the next morning and think, it's ok i'm just in college?

Nöjd

Det är så skönt när man är nöjd med allt. Fint väder och pengar i kassan, vad har man att klaga på?

Olsson brothers

Ser lite trötta ut bröderna


Då var det klart...

...med renoveringen. Kommer hem så har dom hunnit tapetsera alla väggar idag. Det känns skönt nu är det bara att fixa ordning allt igen så kan man andas ut. Det blev väldigt bra också, trodde inte mitt rum skulle bli bra (ångrade tapetvalet lite faktiskt) men det blev mycket bra. Nu känns det skönt. Nöjd!

Tisdag

Ännu en tidig morgon, börjar bli trött på kaoset hemma nu. Finns inget att sitta på och allt är bara i oordning. Fast det som är jobbigast är att man inte kan åka hem förrän 4, 5. Känns inte direkt lockande att sitta hemma och störa hantverkarna (som är mycket trevliga by the way). Så nu sitter jag själv hemma hos Kotta och kollar på Våra Bästa År. 
 

Skola

Sitter på skolan och väntar, halv 11 börjar jag. Idag var mallan och jag ute i god tid för kvart över sju imorse kom det trevliga hantverkare hem till oss och ska tapetsera om hela lägenheten. Så det var bara att palla sig hemifrån. Tog en skön morgonpromenad till skolan. Det tar inte så lång tid som man kan tro, 35 minuter kanske.
Det kommer ändå ta ett par dagar för herrarna att bli klara i lägenheten så det lär bli lite kaos den här veckan. Fast det ska bli skönt att få iordning allt, sen kan vi börja sätta upp tavlor och gardiner. Få väl ha en till inflyttningsfest när allt är fixat.

Nej see you

Tagga till!!!!

Är inte helt på topp idag efter gårdagens bravader. Ännu en lyckad kväll på Bilagan.
Fast nu gäller det att tagga till för det vankas spritfest med ekonomer. Skulle egentligen kalla det drinkfest, det låter så grovt med spritfest. Skönt med helg iallafall. välbehövligt.

Mallan är sjuk stackarn, jag har smittat na. Fast vi är riktigt snälla mot varandra när vi är sjuka, lagar mat och dukar fram. Mycket fint!

Nej nu ska man väl ta sig i kragen och göra sig iordning. Ha en riktigt rolig fredagskväll:D


Day off

Ingen skola idag för min del, men ändå inte helt ledig. Håller just nu på att tvätta kläder för fullt. Ska diska också, hemmafru, javisst. Undra om Elin och Matilda kommer ikväll, i så fall blir det väl quiznight på heartbreak ikväll igen kan jag tänka.
Fan nu fråga Sten om vi skulle komma till Uppsala för en liten "Gotland reunion" på stocken. Synd att man har skola imorgon annars hade jag lugnt åkt.  Tänk hur kul Gotlandhelgen var, sommarens varmaste vecka, underbart sällskap och en bag-in-box:P



Bekännelser på dödsbädden

Min käre granne Charlotte Nordling är sååå jävla bra! De finns ingen bättre än henne! SÅ DE SÅ!!

Dagens ordspråk

Konsten att vara en god värdinna är att få gästerna att känna sig som hemma även om man önskar att dom vore det.

Gasen i botten virlvel i tanken

Ska man inte kunna ta en powerwalk till Sätra centrum utan att folk kastar glas på en? 

Dagens ordspråk

Många människor som tror sig ha skapat ett hem att leva i märker ganska snart att de bara öppnat ett värdshus för sina vänner.


Lördag

Bilder från Elins "välkommen-hem-fest" hemma hos oss.






(bilderna snodda av elin)


Mobiljävel!!

Varför skulle man gå och tappa mobilen i toaletten för nu då?


Sooon!!

Snart kommer den här älsklingen hem! Min sidekick:P

Hahaha



Frågan är vad gör vi? och vem är han?

Ny programidé

Fattiga studenter söker värme

Vad gjorde jag igår?

Igår drack du troligen alkohol vilket kan förklara den minneslucka du nu troligen upplever. Du bör ringa de du var med och fråga, för att se om du gjorde något som kan kräva besök på diverse mottagningar eller ett par rosor.

Lagom tät

Bill Gates är ute och går och tappar 100,00kr på marken. Innan han har tagit ett steg inser vad han gjort vänder sig om och tar upp pengarna har han tjänat 125,000kr.
Är det mödan värt?

Sommarstugan

Haha ibland får man till det.


Minnen och vilka minnen sen!

Saknar en aning bara;)

Ungefär så här känns det varje dag med Mallan:P


Veckans citat

"På pizzerian i Sätra kan man nog hitta sig en bra kvinnomisshandlare"

Storvreta shalalalala

Hemma i Storvreta nu, måste ju hem och hälsa på bröderna som fyllde stora igår. Hela 18 år. Grattis och massa kramar från mig (troligen kommer dom kramarna inte välkomnas).
Det tog mig en halvtimme innan jag blev rastlös här hemma. Har verkligen inget att göra, bara kolla på tv. Vilket i sin tur borde kännas skönt för det var ju det ända jag brukade göra hemma förrut men....men det känns ändå tomt utan alla sina saker omkring sig.
Imorgon ska jag dra mig in till stan och fixa lite böcker. Förhoppningsvis finns dom böckerna jag behöver ha tag i här i Uppsala eftersom dom är helt slut i Gävle. Hälsa på syrran kanske om hon har tid.


Monkey Kong?

Inspiration från en "gruop" på Facebbok:
Varför heter han Donkey Kong och inte Monkey Kong? Han är en apa ingen åsna.



Dagens filosofiska tanke.

Dålig idé

Dum idé johanna, det är måndag!

RSS 2.0