Gott nytt år på dej Johanna...

... Nej men tack Johanna!!

Höll på att sätta en vindruva i halsen nyss. Nära döden, ensam i ett hus. Kul, verkligen. 
Got me a bottle as my only friend, and it´s filled with water. God natt!

Note to self: Nästa år sitter du inte själv på nyår!  


Nyårsafton...

...och Johannas storslagna planer är:

  • Promenad
  • Sola
  • Ta ett bad
  • Hyra två filmer
  • Snabb middag med Mamma, Pappa och Mormor
  • Sen upp till familjens Nordling hus och kolla film

Känns som att jag aldrig har velat att en dag ska gå fortare. Kanske skriver ett litet blogginlägg på tolvslaget bara för att göra det hela mer tragiskt. Dock har jag inte råd att vara vaken så länge. Upp 6 imorgon och iväg på ett 15 timmars arbetspass. Jag har inte pupiller dessa dagar jag $$.


Juletider och mormor...

Har haft en underbart mysig jul hemma med familjen och mormor. Nu har vi även fått en ny familjemedlem i form av katten Karl Hennard Sixten Olsson, söta lilla älsklingen. Datorn är för seg för att ladda upp bilder annars hade jag gjort det från min nya fina kamera som jag fick i julklapp. Tack mamma och pappa.

Mormor är på besök just nu. Om jag inte har sagt det nångång så funkar jag och mormor lika bra tillsammans som vatten och olja. Man skulle även kunna säga att vi är lika lika som Hitler och Dalai lama, vem som är vem låter jag förbli osagt. Dock tycker jag om mormor för hon säger alltid vad hon tycker, på gott och ont. Som igår t.ex; Mormor satt och läste en bok om Ingvar Kamprad som hon hade fått av Sara i julklapp:

Jag: Är boken bra?
Mormor: Ja, Jag tycker om att läsa sådana här fakta böcker, men jag tror inte du skulle tycka om den!
Jag: Nehe?
Mormor: Dock köpte jag en bok igår som jag tror att du skulle tycka om, "Jag vill inte dö, men jag vill egentligen inte leva heller" heter den.
Jag: Jaha???
Mormor: Ja den handlar om psykiskt störda, jag tror du skulle gilla det.

Nej, jag tycker om min mormor hon är cool. Snart åttio år, men det skulle ni inte tro om ni träffa henne. Hon kommer överleva alla!

Snart så...



Så här trött är jag efter den här veckan, och den är inte slut än. Ska hålla på här hemma hela helgen så att det blir fint innan mormor kommer på tisdag. Tänk vilket liv det skulle bli om mina möbler från lägenheten stog i vardagsrummet och lådor och säckar med saker i förrådet. I would never hear the end of it.


Då var det klart...

Satte min fot i våran lägenhet för sista gången igår. Nu är det klart! Känns inte så sorgligt som jag trodde att det skulle göra, men det kanske kommer. Känns mest bara skönt faktiskt, att få ha alla sina saker på samma ställe. Nu ska jag bara styra upp allt hem i Storvreta så jag har ett rum. Det börjar hända saker nu.

Nu har jag en lååååång jobbperiod framför mig dessa juletider. GÖTT!!!

Sen Hoffmaestro på juldagen, kan kanske bli grymt de.

Nytt år nya möjligheter.


Veckans Shinedown


Veckans citat

Man måste uppleva dåliga dagar för att veta vilka som är dom bästa.

Tanter med livserfarenhet är det nya svarta


Nja?

En väldigt nära släkting till mig (kan tyvärr inte avslöja vem för tillfället) yttrade i dagarna att hon funderar på att införskaffa en Cornish Rex.



Jag vet inte vad jag ska säga. Jag finner inga ord.


Feels like home...


Myskväll

Igår bjöd denna vackra dam mig på en utsökt middag. Dock tyckte hon inte det själv, tur att johanna tycker om torr kyckling.


 
"Tycker han inte om att bli kallad invandrare?" 
"Det kanske han skulle ha tänkt på innan han flytta hit!"

RSS 2.0