Fredag

En Fredag kväll i Stovreta. Har käkat nachos med Kotta, utsökt gott. Kollade på SATC-filmen också. Det känns skönt att det blir en lugn helg i helgen. Har en del att tänka på, men jag orkar inte mer nu. När jag vill slippa ifrån mina tankar vänder jag mig till mina 6 vänner; Joey, Chandler, Rachel, Monica, Ross och Pheobe. Dom kan alltid få mig att skratta och må bättre.

dagens motto

Fuck the samhälle vi går och super i stället


20 år

Idag fyller man 20 år. Känns bra. Jag fick en cykel:D en sjösala cykel. Presentkort på Ikea fick jag också så nu ska det handlas. Fast den bästa presenten fick jag igår på festen. En badanka! Jag som ville ha en badanka också. Så nu bär det av hem till Gävle imorgon och bada. Nej nu blir det lunch och sen tårta.

Over and out.


Julafton

Det är som julafton varje gång man går in i sophuset här hemma. Vet inte vad man kan hitta. Idag hittade jag en spjälsäng och ett tangentbord. Tänkte ta spjälsängen men sen kom jag på att jag kanske inte skulle ha nån användning för den på ett tag så jag sket i det (synd på en så fin spjälsäng). Fast tangetbordet tog jag för det kna man ju alltid behöva.


40 årsfest

På lördag smäller det. Den årliga 40 årsfesten. Lite extra att fira i år eftersom jag och elin fyller 20 den här gången.  Tredje året irad är det väl nu, börjar likna en riktig tradition. Nej nu börjar det pirra i maggropen, det ska bli kul det här. Speciellt för att det kommer fol´k som jag inte träffat på länge. Utgång i Uppsala ska även bli kul, mycket dåligt att det är tre månader sen nu. Oj vad jag längtar, som ett barn på julen.
Sen måste jag komma ihåg att pallra mig hem till storvreta och sova, skulle va snopet om familjen kommer in och sjunger och jag inte är där. Kotta får väl se till att jag kommer hem. Eller så ser jag till att hon kommer hem, beroende på vems tur det är att ha KK-fylla. Den som lever får se.

Dagens tips

Ät inte för mycket glass och sen kolla på generation fett. Magen vänder sig ut och in!


ibland kan våld lösa allt

Hade en liten kris med datorerna här hemma. Mitt tangentbord var trasigt och på Malins dator fungerade inte internet.
Fast då tog jag till våld och dunkade tangentbordet i golvet tre gånger och vad händer? Jo det funkar bättre än någonsin. Våld skadar inte bara, ibland kan det laga saker också.

Dagens citat

"Jag vill bli begravd med en tusenlapp i fickan för jag älskar gravad lax"


Stressad

Brukar ni få den känslan att man bara vill stå högst upp på en bergstopp och bara skrika allt man orkar??

Jag orkar inte plugga mer nu, en aning stressad.

Uppsala

Man ska inte sitta och kolla på såna här bilder när hemlängtan kryper sig på. Längtar tills på lördag.


Söndagsmiddag

Kom precis hem från Kotta. Jag, Malin och Kotta har ätit en mysig söndagsmiddag. Det bjöds på Vitlöksmarierad kyckling med ris och bea. Underbart med hemlagad mat. Nu när man flyttat får man ny rspekt för sina föräldrar som har orkat komma på och lagat mat varje dag. Jag bugar och bockar.
Efter maten bjöds det på efterrätt, kaffe och damsugare. Sen en skål med polly. Så där satt vi hela kvällen och myste och kollade på Bridget Jones. En riktig tjejkväll, såna behöver man ibland.

Nej nu har jag bara en vecka kvar som 19 åring. Funderar på att göra något kul, eller dumt. Något som man kan skylla på att man var tonåring när man gjorde. Nej vi får se vad jag hittar på. Troligen en del plugg.

Nu ska det sovas. Lite sliten idag. Puss och godnatt.


081018

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Sliten, trött men lycklig
Är det nåt du absolut inte äter: Räkost
Kläder just nu: Brorsans tischa och mjukisbrallor
Musik just nu: Lugna låtar skiva
Vad sa du senast: Snart Malin
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Vikingatiden
Hur många kuddar sover du med: Fyra
Favoritväder: Varma sensommarkvällar
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Ipod, kniv och tändstickor
Spelar du nåt instrument: Hellre än bra
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Slösa
Vem är viktigast för dig: Kompisar och familjen
Bästa film: The notebook, Sagan Om Ringen filmerna
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Nej, jag tror inte det. Tråkigt nog!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: I ett förhållande? Ja!
Hur många barn har du/vill du ha: Vet inte, två tre kanske
Bio eller promenad: En härlig promenad
Snarkar du?  Om jag är förkyld kanske.
Rädd för insekter? Spindlar
Äckligaste insekten: Same as above
Bästa bok? Harry Potter
Vad vill du jobba som? Jadu, verkar som det blir förskolelärare
Pizza eller hamburgare? Pizza tror jag.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete
Gungar du på stolen? Ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej är för feg
Hur många syskon har du? Tre underbara syskon!
Vad är du mest rädd för? Att någon man älskar dör troligen
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? För mycket
Gillar du att sjunga? Ja fast inte bra
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Sam, språk och kultur. För att man kunde gå utan skor på skolan:P
Anser du att du är stark? Ja.
Brukar du sola? Ibland.
Vad gör du om du får hicka? Hickan och jag gick över en bäck...lalala
Röker du? Ja tyvärr
Snusar du? Inte ofta
Kaffe, te eller inget? Kaffe

Ice Ice Cream

Om det är något jag älskar så är det glass. Om ni inte provat den än så måste ni gör det, Ben&Jerrys Fishfood. Den godaste glassen just nu!


Tvättider

Klockan 1 idag hade jag och Mallan tvättid. Vi packar ihop våra kläder och pallrar oss ner till tvättstugan. Där upptäcker vi att det är någon som har snott våran tvättid. Okej vi kom 10 minuter försent men ändå. Dom måste ju verkligen ha väntat till en minut över 1 och sen lagt in tvätt i maskinerna. Egentligen kanske man skulle ha slängt ur tvätten ur maskinerna och lagt i våran, fast det är vi väl för snälla för.
Nej nu ska vi väl dra ner och konfrontera tjuven, så här får det inte gå till. Okej vi kanske inte är dom bästa hyresgästerna själva (som våra trevliga grannar inte har vart sena att påpeka) men vi snor fan inte folks tvättider.

Mot tvättstugan!!!


TV och Choklad

Tv-kväll alldeles ensam in min lilla våning. Malin och Kotta är på Middag och fest. Tänkte dra på eftersläppet men det blev inte så. Jag tog ett beslut att ta det lugn ikväll, vuxet av mig. Nej jag vet hur det blir. Blir inget plugg imorgon för jag är bakis och sen måste jag sitta i helgen istället så därför stannade jag hemma ikväll. Har det ganska skönt ändå, jag trivs att va själv ibland, läs:ofta. Så jag drog mig till affären och köpte mig en chokladkaka. Så nu blir det till att frossa till Grey´s Anatomy.

Smell you later.


Beautiful Fall

Finns det nåt finare än hösten? Nej jag tror faktiskt inte det, allt förändras och man blir överväldigad av alla färger naturen har att erbjuda. Kan man må bättre än när man strosar omkring bland löven i solen? Nope.
 Att jag fyller år denna årstid kan också ha något med saken att göra. Kanske är det år av glada minnen som gör att jag uppskattar denna årstid mer än dom flesta andra. Medan andra kanske bara kan tänka på att vi går mot mörkare tider, känner jag bara att det är skönt med förändring. Plus att om vi inte hade dessa olika årstider skulle vi troligen inte uppskatta våren och ljuset så pass mycket som vi gör. Nej just nu känns det bra med höst. Tänk bara, för varje dag som går är det en dag kortare till Jul, och julen tycker vi alla om.
Känner mig väldigt glad just nu. Hoppas det håller i sig.

Plugga Plugga

Hatar den här tiden. Precis innan allt pluggande kommer. När man vet att det kommer bli ett himla massa plugg dom närmaste tre, fyra veckorna. Så nu ska jag för en gång ta tag i detta och börja plugga i tid. Så denna vecka ska jag bli klar med två inlämningsuppgifer iallafall. 


Kelgris

Det är värt att åka hem till Stovreta bara för att tillbringa natten med denna Kelgris.


Älskade Storvreta

Sitter hemma i Stovreta nu och myser. Kom precis hem från stan. Det blev filmkväll med Elin. Kollade idol och åt chips. Åkte även förbi syrran och kollade på hennes lägenhet, har inte sett den sen hon fått iording allt. Det har blivit riktigt fint faktiskt.
Känner mig så trött idag. Det kan va för jag gick upp relativt tidigt och sen en heldag i skolan. Fast det är ju fredag, borde vara på topp tycker jag. Fast det är skönt att ta det lugnt också och ladda inför imorgon kanske. Kan tänka att det blir en onykter kväll för mig (för endel andra också kanske).
Imorgon bär det av ner till "Handelsknuten" här i Stovreta och testa det nya solariumet med bröderna. Vet inte vad som har hänt men dom har blivit mer fåfänga än mig (inte för att det är så svårt men men). Sen bär det väl av upp till Gävle igen.

Sleep tight and all night.

Persienner

En sak jag har funderat på sen jag flytta hit är persiennerna i lägenheten. Hur tänker den människa som sätter in vita persienner, är inte själva grejen med persienner att man vill stänga ute ljuset. Detta leder till att det är ljust som på dagen när jag vaknar på mornarna. Tåls att tänka på.

Long time no seen

Ja vad har hänt i veckan? Jo det hela började med att Kotta fyllde 20, Grattis igen. Tisdag tårtkalas, mycket trevligt. Nej men för att sammanfatta veckan med två ord; Skola och Sagan Om Ringen. Har haft tre redovisningar denna vecka, men det gick väldigt bra måste jag säga. Bara en kvar tills nästa vecka.

Idag är jag ledig, även mallan, så det är städdag på Norrbågen idag, för det vankas besök av föräldrar i helgen. Inte mina utan mallans.
Imorgon bär det av till uppsala för en dag, filmkväll eller utgång vi får se:D

Klassfest

Drar ihop sig till klassfest nu, partajja!

Veckans citat

"Min pappa är läkare, jag har massa pengar hemma"

Trött

Igår var det tackmiddag och kårkväll. Mycket roligt. Somnade kanske 5 imorse, kändes skitkul när klockan ringde klockan 7 imorse och man var tvungen att pallra sig till skolan och redovisa "Folkteaterns kulturella sammarbete med skolor och ungdomsverksamhet i Gävleborgslän". Kände kanske att man inte riktigt att man var på topp. Men men smällar man får ta. Ikväll blir det quiznight på slick och imorgon klassfest. Känner spontant nu att det kan bli e´n lugn lördag för mig. Onsdag, Torsdag och Fredag tror jag räcker.

See ya don´t wanna be ya


RSS 2.0