Helvetet måste ha frusit till is...

Fick ungefär fem burkar Ravioli av Robban och Jens igår. Så nu när jag kom hem för att äta lunch så bestämde jag mig för att pröva att skiten. En gång för alla lägga barndomens tragiska minnen bakom sig och blicka framåt. Glömma och gå vidare. Tro det eller ej men Johanna har i skrivandets stund precis avslutat en skål med Ravioli. Dock blir det den sista kanske. Smaken är det absolut inget fel på det är konsistensen som gör att det växer i munnen. Slemmiga bölder som glider ner genom halsen, men är man hungrig så är man och då går det mesta ner. 
Smidig mat dock så kanske var inte detta sista gången.


Makalös

Den har veckan har jag förundrats över hur jävla (ursäkta språket mamma) slarvig man kan vara. 
Var hemma en snabbis i Stovreta i måndags för att hämta bil och hälsa på bröder. Jag var hemma i cirkus fyra timmar. När jag skulle åka kunde jag inte hitta ett enda av dom klädesplaggen jag hade haft på mig när jag kom. Spårlöst borta. Dom kröp ju fram till slut men helt borta var dom.  

Så idag stog jag och borstade håret efter duschen. La ifrån mig borsten för att gå på toa. Kommer ut och borsten är lika borta som pappa i en klädaffär. Efter en kvarts letande hittar jag borsten på hatthyllan. Why?

Min goda vän Andreas

Ett tvättäkta orginal!


Mobilbilder, familjesemester







...


Daddy?

Någon liten skit har punkat min cykel. Så nu blir det till att gå till jobbet, skit kul. Det är vid sådana här tillfällen som man saknar pappa som mest. Han vet vad man ska göra. Får väl försöka fixa det på någe vis. Fast nu är ju inte Johanna den som tar tag i saker och får saker gjorda. Så om ett halvår står väl min Sunnanö forfarande i cykelrummet med ett punkat hjul! 

Bounce - MJ


Ledig Tisdag

Köket är numera mitt favorit rum. Det är ljust, fint och städat. Tog åtskilliga timmar men det var det värt. Har även bytt glödlampa i mitt rum efter tre veckors famlande i mörker. Nu ska jag njuta av ett välförskänt glas fläderblomssaft.

ps. Robert pissflaska är numera ett minne blott .ds


Ja jävlar du

"En bil kraschade i natt rakt in i väggen på ett hyreshus på Kamomillgatan i Uppsala. Kraschen var kraftig och väckte minst en av de boende i huset. "

Måste vart en jävla smäll du!

...


God natt

Jag skiter i att vara vaken nu. Jag går och lägger mig. För första gången på månader kommer Johannas huvud att ligga på kudden innan klockan tio.

Att vara vaken är för amatörer, sova är det nya svarta!


...

You've got to fight for every dream
'Cause who's to know
Which one you let go
Would have made you complete

Cradle to Grave

Folk kommer och går men riktig vänskap den består!


Söndag

Just nu skulle jag ge min högra hand för att vara på Rhodos med Carro och Kotta. Okej kanske inte den högra, jag vill kunna skriva, men den vänstra skulle jag ge utan att blinka. Fan va kul vi skulle ha. Jag tror jag hade skrattat oavbrutet i en vecka.
Själv så ska jag bege mig upp till Gävle igen för en monstervecka på jobbet. Fast idag kommer grabbarna hem. Yes!

Nattetid

Här sitter jag och väntar på klockan. 23.25 visar SVT1 Sjukan i repris från igår. Kanske det roligaste programet någonsin (nu överdrev jag igen). Om dom bara kunde komma och byta till nattblöjan snart så jag kan krypa i säng framför Tv:n.

Fiskmåsjävlar

Dessa nedrans fiskmåsar förpestar mig med sin närvaro varenda jävliga dag. Inte bara på dagarna heller, utan det är även hela nätterna också. Jag lovar att dom sover i skift dom små liven. Lite cred ska dom väl i så fall ha för att ha lagt upp en stridsplan, men vänta ni bara. Jag ska nog kunna komma på en bättre plan, man är ju trots allt människa, hjärnan ska väl vara vårat vapen? Eller?

Ireviken - himlen på jorden








Turkland?

Jag förstår inte grejen med att gå i cirklar runt dom som ligger och solar på gräsmattan och sjunga bönramsor som aldrig verkar ta slut?

Bannlyst till balkongen!

Happy

Fan vad bra det mesta känns just nu. Jag tycker om mitt jobb, sommaren är här. Finns inte alls mycket att klaga på just nu. Sen ska jag hem till famijen på fredag, som jag har saknat dom. Känns som jag inte har varit hemma på flera månader. Hemlagad mat och sköna sommardagar i Storvreta. Det kanske är tur att grabbsen åkte iväg annars hade jag väl inte kommit hem förrän i augusti och det funkar ju inte. Nej, det var bra med lugn och ro en vecka. Fast jag saknar dom små liven så dom får ju ta att komma hem om dom vill.

Idag var jag och Wuffe ute vid grusgropen ett par timmar. Skönt ställe det där. Skön dag, Wuffe plinka på sin mobil med sina fina finesser och Johanna låg och kollade på fina simmarpojkar.

Sova, Sova!

Softly she falls into dreams far beyond her expectations.

RSS 2.0