sola, bada och var glada

Ja då har man tillbringat hela dagen med att sola i Björklingbadet (som att jag inte redan tillbringar mycket tid där). Sola blev det för hela slanten. Höjdpunkten var väl ändå att man tillslut har tagit årets första dopp med betoning på dopp, för så mycket bada blev det inte. Tog väl ett tag innan man kom i men i kom jag.
Gud vad underbart det är att sola hela dagarna, fast fick sola med en tröja över brännmärket som strykjärnet orsakade igår, vet fan inte hur jag lyckades men det ser ut som jag blivit knivskuren.

Det börjar luta åt ännu en vit och lugn helg, lovely.

11 dagar kvar, sweet!

Jävla klantarsel

Nog för att man klantar till det ibland, men detta tar fan priset. Jag skulle i all hast stryka jeansen innan jag åkte till stan och träffa Elin. Fast på någe vänster lyckas jag bränna mig med strykjärnet på låret, helvete vad varma dom där kan bli. Efter en stund av svärande och baddning med våt handduk, känner jag hur det börjar lukta lite bränt och vänder mig hastigt om, bara för att upptäcka att jag har glömt strykjärnet på jeansen. Med tanke på hur mycket det rykte från dom så är jag förvånad att det inte blev något märke på jeansen. Jag hade väl tur i oturen där.

"Dig kan man fan inte ha i möblerade rum!"
Tur att man ska flytta och bara har en fotölj att ta med sig då lilla mamma:D

Innsbruck nästa

Nu är resan ner bokad och klar. Klockan 9 på morgonen den 11 Juni bär det av mot Innsbruck. Tänka sig att det bli en hel dag och en hel natt i München också. Börjar likna ett riktig tågluffning det här. Har en ond aning om att jag kommer tappa bort mitt Interrailkort, vilket skulle va typiskt, för hålla reda på saker är inte min starka sida, speciellt inte mina egna saker. Tur att Mallan fick det ärofyllda uppdraget att hålla reda på biljetterna.

Då var det helg igen, och vad ska man hitta på tro?, själv känner jag för att ta det lugnt och skönt kanske åka och bada imorgon, fast var? Nackdelen med att inte bo vid kusten är att antalet badplatser minskar drastiskt, och närmsta badplats ligger väl minst en mil bort. Nej nu glömde jag ju fyrisån, där kan man ju bada men "på egen risk", lite förorening har väl aldrig skadat någon?

Nej nu ska jag ta mig en promenad, sen in till stan och möta upp Elin som varit på personalfest, sen får vi se vart det bär av. 

Free as a bird

Idag var jag ledig hela dagen. Gick upp tidigt, eller 8 (tidigt för oss som vanligtvis jobbar eftermiddagar). Sen drog jag in till stan och träffa Mallan. Tanken var att vi skulle fixa Interrailkort, men "någon" hade gllömt passet hemma så det blev inget av med det. Blev istallet en glass vid ån, och en trevlig dag på stan. Men vilken värme det är nu, måste minst var 30 grader inne i stan, sommaren är här. "Nu är det sommar, när indianerna hoppar omkring på gatorna".
Bokade även tid hos en frisör, för klippning och slingning av håret. Det var på tiden kan jag säga, har väl tänkt i minst två månader att det ska bli av men lat som man är har man aldrig kommit sig för att boka en tid.
Sen drog jag hem och har legat och lapat sol hela eftermiddagen, innan jag lagade till en supé för familjen, pasta, ost och skinksås blev det. Fast jag tänkte utsätta familjen för en kupp och ha i kalkon istället för skinka för att se om dom märkte något(eller mest var det för att skinkan var slut på affären). Vilket dom såklart inte märkte. Oj oj oj dom kan man ju lura i vad som helst.

Hoppas det blir så att vi fixar tågkortet imorgon så har vi det gjort. Sen blir det jobb hela eftermiddagen, och sen är det helg. Undra sa flundra vad som händer i helgen, om det blir att ta det lugnt eller om det blir äventyr. Den som lever får se.

Nej nu blir det långpromenad med Elin runt järnvägen.


...och så var dom bara två

Fyra blev tre, tre blev två, ja EM-truppen har drabbats av ännu ett avhopp. Så nu är det bara Mallan och jag kvar. Ännu ett mail till Nickes för att ändra bokningen, dom lär vara ganska trötta på mina mail vid det här laget.
Idag är det exakt två veckor tills vi drar, fan vad jag längtar. Imorgon bär det nog av in till Stan och fixa Interrailkortet och tågbiljetter, sen är det bara att vänta på den 11 Juni.

image31
fotograf: Malin Kaldén

En kort resa långt bort

Ja då var man hemma igen från sitt lilla äventyr. Jag tror detta var den skönste helgen i mitt liv, bara tagit det lugnt och skönt och träffat massa släkt.
När jag kom ner i lördags blev jag hämtat av moster och två kusiner, vi satte oss först ner i hamnen och tog en glass (enligt traditionerna). Sen drog vi hem till kusinerna där vi hoppade studsmatta som aldrig förr. Sen kom mormor och vi ringde och beställde thaimat och kollade på Eurovison, som enligt min mening är det mest påkostade, mest önödiga evenemang Europa har hittat på. Sen gick jag och mormor hem och sov.

image27


Söndagen tillbringade jag, mormor och Fanny (kusin) i Ireviken, där vi har sommarstugan. Det första vi fick göra när vi kom dit var att rensa ut kylskåpet från mögliga grönsaker efter min kära familj som var där för en månad sen. Jag och Fanny gungade och gick på en promenad runt kvarteret, fan vad jag längtar till sommaren och hela släkten flyttar ut i stugan. När man kommer till Gotland och man inte vart där på länge inser man hur mycket man har längat efter ön och släkten, och sen när man åker därifrån inser man hur mycket man kommer sakna det. Fast det är väl bara en dryg månad tills jag åker dit igen.

image28


image29


Sen åkte vi in till stan där jag köpte middag (julklapp) till mormor, det blev potatisgratäng och oxfilé, fansy. Fast när det kom till att laga maten blev det väl mer mormor som lagade och jag fick kolla på, antagligen trodde hon att jag skulle bränna skiten, fast jag egentligen är bra på att laga mat. Sen gav jag mig ut på en två timmarlång promenad runt Visby i kvällssolen. Avslutar med en bild från mitt favorit ställe i hela Visby, utsikten är oslagbar.

image30


Veckans citat



"Man blir svart mellan tänderna av dom där, porrigt"

Helg igen

Efter denna rekordsnabba vecka är det redan helg igen. Idag var det jobb hela dagen, men fick sluta tidigare som vanligt på fredagar. Det är aldrig så mycket barn på fredagar, vilket är skönt för man är ganska schleten på fredagar. Ska kanske få jobba på ett annat dagis i Björklinge i sommar, det är roligt hur allt bara löser sig, bara man får in en fot nånstans så rullar det bara på. Tog en daglig promenad innan midaggen också i det fina vårvädret som äntligen är tillbaka.

 
image26

Vretalundsvägen är bra fint på våren, denna oas har man bara runt knuten.


Det blir en lugn helg för mig iallafall, ikväll vankas det picknick eller något annat spännande som vi hittar på. Imorgon bär det av mot Gotland och släkten, det ska verkligen bli skönt att komma bort ett tag och ta det lugnt och skönt. Imorgonkväll ska jag laga mat åt mormor och sen kanske det blir till att våldgästa några av kusinerna. Den som lever får se.

xoxo

På Elins begäran

...kommer här bilderna från den roligaste promenade någonsin, eller topp tre at least.


image22

image23

image24

image25

Nostalgi

Hittade dessa gamla bilder.
Detta måste väl vara roligaste dagen i ens liv, den här och studenten.


image19


image21

Torsdag

Idag var jag ledig, vilket var skönt. Gick upp ganska tidigt och gick ut med hunden, gick en runda som tar  kanske 15 minuter om man går utan hund, men med sveriges lataste hund tar det en timme. Varje gång förundras jag över hur lat en hund kan vara, man ber till gud att hon inte hittar en pinne för då ska hon lägga sig ner en stund och gnaga. Försöka dra upp henne är lönslöst för om en hund på drygt 20 inte vill resa sig är det inte så lätt, plus att det ser ut som man misshandlar den om man försöker. Tanken har man väl tänkt men intalar sig själv "aldrig slå ett djur, aldrig slå ett djur" Men hem kom vi till slut.

Sen in till stan för att träffa Malin, vi gick lite på stan där vi även stötte på Karin som är hemma från Scotland, det var inte igår man såg henne ränna runt på stan. 
Eftersom det verkade som våren var tillbaka gick vi in på hemköp och skulle köpa fika. Vi kom ut med Blåbärskarlbader (osäker), jordgubbar (svenska, dyra;)) och Varsin Iskaffe. En fundering, om en iskaffe och en iscappucino innehåller samma saker och samma mängd av alla ingredienser, hur kan dom då vara två olika saker?

Vi gick även till Stationen för att hämta broschyrer om Interrailkortet. Tanken på att åka tåg ner känns inte lika jobbig längre. Plus att vi slipper ha ansvar för någons annans bil, eller var rädda för att bilen pajar när som helst.
Det bästa av allt, om vi matchar tågen bra på hemvägen hinner vi ut till Öregrund för ett traditionsenligt Midsommarfirande.

Geggamoja

Ett tips för folk som behöver muntras upp. Vänta tills det spöregnar (vilket det gjorde idag), klä dig i regnkläder och gå ut och plaska i vattnet. Man blir faktiskt glad plus att man känner sig som ett barn igen. Dom som vill fördjupa sig i barndomens nöjen, gå och hämta en hink, fyll den med vatten, leta upp närmsta sandlåda och blanda till geggamoja och börja kladda.

ps. Viktor slickade på en golvbrunn idag ds.

Tisdag

Skulle egentligen vart ledig idag men åkte på att jobba istället, vilket inte är några problem alls för jag tycker om att jobba och så kommer det bara mer pengar i kassan nästa månad så. På tal om pengar så kom det ett Inkassokrav på posten andresserat till Johanna Olsson igår, va fan har jag glömt och betala nu tänkte jag, jo johanna hade inte betalat för studentkatalogen i somras. Så nu måste jag betala det på 600 spänn, kunde inte kommit mer olägligt, och det känns inte som att det är nåt man kan vänta med att betala direkt. Surt som citroner.

Reminder, boka båtbiljett!

Idag har jag gått 10,000 steg redan, mitt mål är 20,000 om dan. Tänkte först ta 30,000 men man ska ju inte vara ta sig vatten över huvudet.

Ett steg närmare

Nej nu börja det pirra i magen, för nu är det bara drygt tre veckor kvar till vi ska ge oss ut på sommarens stora äventyr. 
Jag, Mallan och Elin drog i väg in till stan idag och skulle införskaffa oss ett tält. Inte kom vi därifrån med ett tält, nej vi kom därifrån med ett helt festivalpaket. Ett stort tält, två sovsäckar, två campingstolar och en kylväska, det är vad jag kallar klipp. Allt detta i en väska också kan det bli bättre, plus att väskan kommer att komma till användning till annat kan jag medge;) Kan det bara inte vara dags att åka snart, fast nu har vi bilproblem igen, typiskt, kan inte allt bara lösa sig. Vi får väl åka tåg annars.

Har bara en vecka kvar på jobbet nu också. Måste anmäla mig till vikariepoolen imorgon så jag kanske kan få jobb på andra ställen. Fast ja vill ju va kvar där jag jobbar nu för man känner barnen och man vet hur det funkar lixom, plus att jag kommer sakna barnen jätte mycket.

Veckans citat



"Bättre lite smuts i hörnen än ett rent helvete"

Och vilket äventyr sen

Nej denna helgen artade sig till ett äventyr utan dess like. Fick visa sina fördigheter som sjuksköterska i allafall, kanske är det man ska bli ändå.

Nej men förutom en tråkig händelse och en spårad kväll så hade vi riktigt trevligt.


Ut på äventyr

Uppe med tuppern idag, skulle öpppna på jobbet så jag började 7. Det är skönt att jobba heldag för då vet man vad som händer hela tiden och inte bara eftermiddag för då måste jag fråga hela tiden vad dom har gjort på dan.
Men dagen gick fint utan incidenter, förutom att Johanna glömde en unge kvar ute på gården, inte bra. Skönt att va vikarie för jag har ju inte huvudansvaret iaf, men lite dåligt samvete får man.

Nej nu ska man packa fort sam fan och ge sig ut i stora världen. Ända ut till Gräsö ska man i helgen, skoj skoj. Filmmys ikväll och party imorgon förhoppningsvis, en aning taggad.

Tänkte lägga upp bilder från promenaden igår, en av dom rologaste promenader jag vart på måste jag säga, men hinner inte för Elin tjatar på mig. Dom kommer senare, lovar. Nej nu ska jag packa Elin och jag lovar att inte glömma påslakan;)


Veckans citat


"Faith can´t heal you."
"No, but it can´t hurt you either."


Väntans tider

Nej just nu känns det som alla är lite smådeppiga måste jag säga, även jag. Men säger som dom flesta att det beror nog på vädret. Orkade inte ens ut på min vanliga morgonpromenad, vilket jag brukar längta till i vanliga fall. Fick en stegräknare av mamma igår så nu ska vi tävla, känns som man kommer få gå mycket efter jobbet eftersom jag hoppade över det nu.
Nej hoppas det blir gräsö i helgen skulle va så skönt. Bara komma bort och göra något annat för omväxlings skull.
Snacka med mormor igår också så nu är det klart att det blir Gotland nästa helg, det längtar jag efter, känns som jag inte vart där på år och dar, fast det bara var i somras.
Nej för att komma till rubriken av inlägget så känns det som det ända man gör just nu är att vänta på bättre tider, vänta på EM, vänta på sommaren, vänta på att få flytta. Och man blir så less på att bara gå och vänta som att inget bättre händer. Plus att jag börjar känna mig sjuk igen.

Jahaja

Ibland undrar jag om man har dålig karma eller om det är ren och skär otur, men varje gång nåt ser ut att ordna sig och allt ser så ljust ut så kommer det alltid fram något som gör att man blir så less. Nu låter det som att jag är deppig men det är nästan så att jag skrattar åt det, men det är väl bra att skratta medans man kan innan det bli verklighet.
Kanske inte ska klaga för det finns den som har det värre, men fy fan jag kommer dö.

Nej kom precis hem från storstaden. Jag och Elin träffade Agnes och käka lite mat och satt i Stadsparken och prata i ett par timmar. Sen in på donken och käka glass, jag har sagt detta förut men det är aldrig för kallt för glass.

Jag vann auktionen igår iallafall, skoj. Hoppas tröjan kommer snart dock.

God natt och sov gott.


En aning stressad

Nu är det bara knappt en månad tills vi drar, och stressen börjar komma krypande. Vi har troligen en bil, det känns ju skönt iallafall, men vi har inte planerat så mycket än, och det känns inte som tiden räcker till. I helgen kanske det blir Gräsö, nästa ska Elin på bröllop och jag till Gotland (en kort resa långt bort, eller om man vill, landet annorlunda). Helgen efter det ska Malin på bröllop, vet inte om det finns några fler helger, plus att vi alla jobbar ganska mycket nu så i veckorna finns det inte mycket tid. Nej som vanligt kommer vi väl stå där dagarna innan och inte ha köpt nånting och inte har en aning om hur va tar oss ner, men det är väl en del av "charmen" :P
Nej nu får det vara nog tjötat om i-landsproblem för idag.

Nu blir det dusch, kolla på landslagets EM-uttagning och sen i till stan för en liten reunion med en eller två från gamla klassen, vi får se.


Natti Natti

Åhhh jag vill bara sova nu men jag kan inte, sitter och håller på att bjuda på en tröja på Tradera. Auktionen stänger om en kvart och jag har just nu högsta budet, keep your fingers crossed.

Efter en lugn och skön helg är man utvilad iaf, känns ju bra det. Det är väl det helgerna är till för och inte som det vart förut att man får vila upp sig under veckodagrna för att orka med helgen. Nej detta får bli en tradition.
Hoppas det bli en trevlig utflykt till Gräsö i helgen, skulle va skönt. Ta det lungt och spela spel kanske, dricka lite saft?

Har suttit och kollat båttider ett tag nu, har nästan bestämt mig att det blir en tripp till gotland nästa helg. Måste hålsa på mormor och ge henne hennes julklapp (Ja viktor jag vet att det är på tiden). Måste passa på nu när man kanske är ledig ett tag innan EM och vem vet om man har tid att åka och hälsa på i sommar. Troligen kommer man ha mycket tid eftersom jag inte har jobb men, men.

Dagen idag: Promenad, Jobb, Middag, Promenad med Elin. Riktigt trevligt hade vi faktiskt, satt på ett dagis och prata gamla minnen ( vi kanske känner oss hemmma där). Blev dock lite läskigt när två turkar kom och störde i den trevliga konversationen. "Dom kanske var här och larmade" "Mellanstäd AB, ja jag tror verkligen dom var här och larmade"

Nej nu ska man få sova snart, ganska onödigt inlägg men har man tråkigt och är övertrött så är man.


Veckans Tanke

Ser alla färger likandana ut för alla människor?
Det är svårt för det finns ju inget sätt att kolla det, alla har lärt sig att himlen är blå, gräset är grönt, solen är gul osv. Men tänk om min blåa är som din gröna, och din gula är som min röda t.ex. Tål att tänkas på.

Varmt och åter varmt

Nu är det värme så det smäller om det, just nu är det 25 grader i Storvreta och nu börjar det bli svalt tycker man.
Vaknade utvilad och pigg idag för omväxlings skull. Gav mig ut i spåret och gick, eller det började med att jag gick ett halvt varv och sen sprang jag ett och ett halvt. Jag tänkte då att det skulle bli jobbigt att springa med mobilen och handsfreen så jag la den under en sten smart som man är. Fast sen när jag skulle hämta mobilen igen så glömde jag bort vilken av stenarna jag lagt den under (det var ett stenrös) men efter en kvart, precis när jag var på väg att ge upp, hittade jag den:D.

Sen hann man med ett par timmars solande också, sen en lång promenad med Kotta runt järnvägen. Nyttig dag idag känner jag.
Nu ska man grilla med familjen sen kolla på Förtrollad med Kotta.

Nöjd

Då var det helg igen, veckorna går läskigt fort nu, bara en dryg månad kvar tills jag Mallan och Elin sitter i bilen mot EM. Ska bli så skönt att bara lämna allt och bara ha roligt, åhhh vad jag längtar.
Nu vågar man nästan säkert säga att sommaren har kommit till Uppsala, och det luktar sommar, underbart.Tänka att man har kanske fyra månader av värme framför sig, svårt att tro men det är sant.
Nej nu blir det en lugn och skön helg, idag blir det nog lite kvalitetstid med familjen. Imorgon film och mys med Kotta, skoj.  Skulle bli riktig sommar värme i helgen säger dom så jag tror jag ska hinna sola lite också.

Nej nu ska jag ge mig ut på en liten promenad i min ensamhet, mår ganska illa för jag tvingade min syster att ta tid på hur lång tid det skulle ta för mig att svepa en kanna vatten, 2,35 inte så dåligt, men man mår inte så bra nu så här i efterhand. Men vad gör man inte för att liva upp middagarna hos familjen Olsson.


Blad gravar och annat

Idag var det heldags jobb igen. Det bästa med att jobba hela dagen är att man får en halvtimmes rast som man kan gå ut och gå på. Vilket jag även gjorde idag, som vanligt tog jag min vanliga runda, den börjar genom kyrkogården, där går man omkring och kollar på alla gravar i solskenet. Jag vet inte varför men det är jätte lugnande att gå på kyrkogårdar och fantisera om alla som levt, vad dom gjorde och hur dom såg ut.  Fast snart tro jag att kyrkogårdsskötarna börjar undra vad jag gör där varje dag aber, aber.

Idag var det varmt mån tro, och jag känner att det kan vara solsting på väg efter 7 timmar ute i solen. Imorgon är det fredag, tror det står bowling på schemat, det var inte igår.
Nej nu bli det powerwalking så det smäller om det.

Just ja, idag är det egentligen läge att fira för jag och körkortet firar ett år idag. Tänk vad fort tiden går men ändå så sakta, nej nu är det bara ett år kvar sen har man klarat av prövotiden också.

DeGraw

One Tree Hill, för dom som inte sett serien är den jävligt bra. Hörde låten igår och kom på att jag missat typ tre avsnitt snart tror jag, vilket man kanske ska ta igen. Dom nya avsnitten går på söndagar runt klokan 18.00 tror jag för dom som är intresserade.

I don´t want to be by Gavin DeGraw

I don't need to be anything other than a prison guard's son
I don't need to be anything other than a specialist's son
I don't have to be anyone other than a birth of two souls in one
Part of where I'm going, is knowing where I'm coming from


I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I've got to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me


I'm surrounded by liars everywhere I turn
I'm surrounded by imposters everywhere I turn
I'm surrounded by an identity crisis everywhere I turn
Am I the only one who noticed?
I can't be the only one who's learned


I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think about me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I've got to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me


Can I have everyone's attention please?
If you're not like this and that, you're gonna have to leave
I came from the mountain, the crust of creation
My whole situation - made from clay to stone
And now I'm telling everybody


I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I'm trying to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me
I don't want to be


Trött men glad

Nej inatt blev det inte mycket sömn. Fick för mig att jag skulle städa rummet igår, så jag började klockan 9, vilket var en dum idé eftersom jag vet att jag måste ha minst 4-5 timmar på mig. Så efter en timme kanske, när städruset börjar gå ur ser rummet ut som ett krigshärjat område (det kanske det även gjorde innan aber, aber) och sängen syns inte. Så då bestämmer jag mig för att sova i soffan. Vilket lät som en bra idé då, men efter ett par timmar på soffan och inget bra att kolla på på TV (förutom United 93, riktigt gripande film) ger jag upp och går upp på rummet. Lyckas tillslut maka på sakerna i sängen så man kunde få en liten yta att sträcka ut benen på.
Fast sen kunde jag inte somna iaf, så jag beslöt mig för att börja läsa en ny bok, så lotten föll på Annika Thors Näckrosdammen, det är barndom i ett nötskal. Somnar iaf vid 4 kanske. Halv 10 ringer dom från NICKES och ska snacka om parkering på campingen så då blev man pigg och fick gå upp.

Men humöret är på topp just nu, känns som man börjar ta tag i saker, rummet t.ex :P. Nej men som jag sa till Elin, det blir inga bottenskrap idag. Tror jag ska ge mig ut i spåret idag faktiskt. Vi får se, måste väl städa klart också kan jag tänka. Nej nu blir det dusch och sen iväg till ännu en rolig dag på jobbet i det fina vädret.

xoxo

Lååång dag

Nej efter en sån här dag kan man ta det lugnt utan dåligt samvete, 9 timmar och med kanske tre timmars sömn på det är man ganska mör.
Blev bjuden på personalfest iadg också, vuxenpoängen praktiskt taget ramlar in. Vet inte om jag är så sugen på att gå på den ändå, medelåldern lär väl ligga nånstans mellan 30 och 50. Mycket gemensamt.

Fick schema för maj igår också och det ser ganska bra ut måste jag säga, känns skönt att det kommer en relativt stor lön efter EM, känns som det kommer börja sina i kassan då, plus att skatteåterbäringen kommer väl också i dom krokarna, perfekt.

Nej, promenad och Tv på detta så har man klarat av ännu en dag, missa inte Desperate Houswives ikväll för guds skull.

Dagens geni

Hörde smartaste ungen på radion idag när Sten och jag var på väg hem från jobben.

Radioprataren: "Varför är det bra att ha livlig fantasi?"
Ungen: "För att man ska kunna ta leken på allvar"

Måndag

Nej nu är det tillbaka till rutiner igen, ska bli ganska skönt. Man blir förvirrad av långhelger, man håller inte reda på dagarna och man blir ganska rastlös.
Hade en ganska skön dag igår, "promenad" i två timar med Elin, sen gick vi hem till mig och bakade en kladdkaka och kollade på Sanningens Ögonblick (sjukt program). En riktig skön kväll måste jag säga, även om inte humöret var på topp kanske, sorry Elin att jag drog ner dig till botten ;)

Nej nu ska jag iväg till jobbet och jobba ett par timmar och få mitt nya schema för Maj, hoppas det blir mycket jobb.

Nu är det bara en dryg månad kvar till EM, ska bli så jävla skönt att bara åka iväg. Nu när bil problemet kanske har löst sig kan man kanske sätta igång med planeringen.

xoxo

Veckans citat

                    
                              "A dog in the only thing on earth that loves you more than he loves himself."


                             image18

Långhelg

Ja då var denna långledighet slut. Känns inte direkt som man vilat upp sig, men men.
Ja det hela började med valborg, lika trevligt som vanligt. Hela dan tog slut innan den började kändes det som, men det går fort när man har roligt. Några minnesvärda saker, var väl diskningen i det "hemliga sällskapet", lätt roligast. Något mindre roligt var väl vurpan man så snyggt gjorde, kommer det finnas spår av länge. Valborg, valborg vad mer kan man säga, lika kul varje år. Att det bor så mycket människor i uppsala egentligen.

Fredag lagade jag, Stenberg och Elin tacos hemma hos sten. Det var väl den skönaste dagen i veckan. Filmmys är underskattat.

Igår firade vi Matilda som fyllt 20, Grattis! Dagen började med vattengympa ute på F16. Det var jätte kul men jobbigt. "Ja ni vet väl att vattengympa är en tuff sport?" "Ja men det är skonsamt för knän och leder" Sen var det poolhäng med frukt och hopp från hopptornet. Elin stog väl en kvart uppe på trean och skulle försöka ta mod till sig. Själv gick man upp och skulle visa att det inte var så farligt, väl uppe är man inte lika kaxig, men när man väl har sagt att det inte är farligt är det bara att släppa allt och hoppa. Man har väl sin stolthet.
Sen en kväll på stan efter det. Trevlig dag måste jag säga. Kvällen var väl sådär, men har väl sig själv att skylla för det blir väl vad man gör det till.

Nej nu ska det städas innan moder min kommer hem från Krakow

RSS 2.0