Veckan som gått

Ja vad har man gjort i veckan!
Jobbat, har jobbat varje dag, minst 8 timmar per dag och det tar på krafterna. Tur att man kan gå hem til elin och somna i soffan. Man skulle fan ha ett hus där man kunde hänga på fritiden så kunde man bara gå hem när man ville, det skulle inte va illa pinkat.

På måndag är sista dagen på mitt vikariat, sorgligt faktiskt, då hoppas jag att både D och F är där. Har ju iofs en tid nästa måndag som jag ska jobba men sen är man fri, tråkigt, man blir så rastlös. Tycker det är skönt som man har det nu att man jobbar hela dagarna, för man mår mycket bättre för man kan sova ordentligt, är typ död klockan 8,9. Sen när det bli helg känner man verkligen att det är helg och man förtjänar att ha ledigt och ha kul.

Mallan fyllde 20! Grattis på henne. Tänk vad tiden går, första gången man träffa henne va hon bara 16, lilla flickan:P Hur långt är det kvar till man själv fyller 20? Jo 7 hela månader. Men det där går fort, det vet man ju.

Fest ikväll, förfesta med tjejerna hemma hos Pia, sen bär det väl ut på stan kan jag tänka. Det ska bli kul var länge sen vi var ute bara vi fyra. En riktig tjejkväll:D

Slappa

Sitter i ett hus med elin, slappar.
Roligt är det, elin vid datorn, jag vid tv:n. Bra att hon har en bärbar så vi kan kombinera våra intressen haha:D
Men med tanken på hur huset såg ut i morse kanske det inte är bästa idén att vi bor ihop, jävligt kul men ohållbart efter ett tag. Vi är för lika, tror vi behöver nånsom plockar upp efter oss och kanske kan lagariktig mat.

Nu är påsken snart över, jobb hela dan imorgon, ska bli skönt att komma tilbaka till rutinerna faktiskt.

April närmar sig och sommaren även om vädret säger nåt annat så känns det att man går mot bättre tider. Drygt två månader kvar till EM. Nåt att längta till, att bokstavligen jobba för.
 



Mission Completed

Operation "fixa påskägg" gick enligt planerna. Tidigt imorse var man ute i trädgården och hittade ledtråd efter ledtråd och till slut ett ägg.
Det börjar arta sig till en riktigt traditionsenlig påsk det här. Påskägg, påskmiddag, den eviga väntan på att dom som äter sill ska bli klara. Det ända som man kanske vill ändra på är att det inte ska va så jävla kallt och mycket snö, var är sommaren eller iallafall våren?

Mamma mu

Idag på jobbet lyssna vi på mamma mu, och vilka flashbacks man fick. Mindes på en gång hur rädd jag var för dom sagorna och mardrömmarna jag hade. När hon säger: "Hållå, Mamma mu, är det du?" 
Scary voice, konstigt hur det kan sitta i ryggmärgen. 

Ännu en vecka

Jaha då har det gått ännu en vecka. Tiden går så fort när man jobbar, sova jobba äta va ute och "promenera" med Elin, vilket jag kanske inte kommer göra om en månad eftersom hon ska dra till miami. Får se hur det går med tanke på hur det gick när jag skulle till Thailand;). "Jag måste lägga på nu elin, dom har startat planet och tänt lamporna! " Haha roliga tider.

Påsk helg också, långledigt då kanske man kan få sova lite iaf.
Jag håller på att övertala mamma om att vi ska få påskägg på lördag och att vi ska få leta efter dom i trädgården som när man va liten. Men än så länge inga framsteg, "Inga påskägg efter man fyllt 15" Det kanske är meningen att man ska växa upp man fyller trots allt 20 i år.

Strand och bad?

Jag har sand i hela hårbotten, som när man har vart på stranden en hel dag.
Men har jag vart på stranden? Nej! Jag har jobbat nio timmar på dagis.
Slut i huvet och med sand i hårbotten!

Jobba

Den här veckan är det jobba av.
Minst 8 timmar varje dag, men det är kul tycker jag och pengarna gör det inte sämmre direkt.
Men ska man jobba 8 timmar på dagis är det kanske bra att sova mer än tre timmar per natt, ett tips, man är inte direkt alert på jobbet.
Jag har nog inte vart så trött som jag var igår på länge, hade sovit högst fyra timmar per natt dom senaste tre nätterna. Kan inte vart den roligaste människan att umgås med, kanske elin och robert kan intyga.

Imorgon ska jag jobba länge igen, halv 8 till 5. Fast det blir kul. Stenberg ska jobba också, så mellan 3 och 5 är det vi som bestämmer på dagiset:D

Hoppas det går bra:D

öppet hus

Jaha då var man ensam hemma:D
Skönt men, men önskar att man var med släkten lite faktiskt.

Men vi har det kul här i huset, öppet hus som sagt.

Igår hade vi kul i gävle, spännande.
Skulle grilla men malin klana sig och körde fats i leran, snyggt mallan, haha.
Men vi hade trevligt, kolla på tv, soft lite. Kom hem vis ett, det fick man betala för imorse trött som få.
Snubbla ner för trappan för att upptäcka att mina trevliga föräldra hade tagit med sig kaffet till fjällen, men som tur ä kan man dricka kaffe på jobbet.
Känns inte som att det kommer bli så mycket sova den här veckan när man är själv och folk kommer hänga i här. Men jag klagar inte, inte kul att va själv heller.

Mamma fyller 50 idag, Grattis mamma!



Fredag

Igår kom kusinerna från gotland. Dom behövde någonstans att sova innan dom idag fortsatte upp till sälen.
Det var ganska kul att träffa dom igen, har inte träffat dom sen i somras. Vi spelade lite poker (eller dom spelade jag orkade inte).

Man märker att man borde tillbringa mer tid med dom egentligen nu när man kan egentligen för snart är vi alla vuxna och då kommer det inte bli samma sak.

Ångrar lite nu att jag inte ska följa med till sälen, hade vart ganska kul att till bringa en vecka med släkten som "back in the god old days", men men man måste ju jobba.

Man måste ju prioritera, Em eller sälen? det är frågan!


Tack Elin!

So I say
Thank you for the job, the chips I´m eating
Thanks for all the joy theyre bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a money or food what are we?
So I say thank you for the job Elin
For giving it to me

                                                 image3


Ny blogg

Jaha ja då ska man in i blogg träsket också.
Läs om du vill:D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0