Sunday night

Back in the Gefle.
Trött som få efter bara några timmars sömn. Hämtade päronen inne i stan när dom ville hem. Mycket intressant måste jag säga. Det var roligt på ditvägen, då var dom roliga men dräggiga vuxna klockan två på natten är väl kanske inte det bästa sällskapet, inte när man redan är trött.
Kom hem vid två iallafall, klart man blev pigg igen as usual. Tänkte att det kanske är lika bra att kolla på film så man blir trött. Redan less och deppig så tänkte väl att en sån film passade bra. Seven Pounds. Oj oj måste jag säga, djup film. Satt verkligen coh grät i två timmar. Tårarna bara rann, det sluatde aldrig heller. Hela filmen. Sorlig scen efter sorlig scen. Mycket sevärd film.
Det kommer så mycket filmer nu förtiden så man hinner aldrig fastna för någon film men denna är en av dom bästa filmerna jag sett på längre. Gripande historia. Fick en verkligen att tänka efter. Se den!!!





Tillägg: Det är roligt att gå in på sin blogg och upptäcka att någon annan (utan lov) har skrivit. Vet inte riktigt vad det kommer bli för följder av detta men kommer väl på något snart. Beware!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0